11 December 2012

Tempahan Vector Rosliza Abdullah

Romantik jugak gambar vector kali nie. Nie la tempahan dari akak Rosliza. Akak nie hantar gambar di email untuk apit lukiskan. 1st tengok tue, ayoyoyo..susah nie baju kak nie. Sebab baju pengantin nie macam susah sikit nak buat. Tapi alhamdulillah selesai jugak aku lukis vector nie. Hampa mesti tak percaya berapa layer aku guna untuk melukis vcetor kak nie.. Hahahaha. Aku tengok pown pening layer-layer nie wey.


Banyak wey layer. Berjela-jela scroll nak make up vector nie bila dah hampir siap. Vector nie susah part baju kak tue ja. Kat situ aku failed. Lama-lama okay la. Yang lain setakat aku lukis, okay la. Best pulak sekarang nie bila banyak melukis vector. Memahirkan aku dari hari ke hari. Tia-tiap hari belajar benda baru. Kalau hampa nak pandai PS, kena hadap PS nie hari-hari. Tak payah la buat yang susah-susah, buat ja yang senang-senang dulu. Insyaallah lama-lama nanti mesti akan boleh explore benda baru. Aku banyak belajar di SINI. So sapa-sapa nak tempah lagi vector, silakan email gambar ke apit_afyz@yahoo.com atau ke facebook. Daa.


16 orang comel komen:

Anonymous said...

Boleh jadi pembuat vector yang paling rock sekali ni !!! Good job abg Apit!!!

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

tudia vector nie. mcm rumit ja nak buad. nmpk real. tahniah2!

Cik Fie said...

cantiknya . pandainya abg apit . saya jelez ler haha ;)

Unknown said...

cantik la :)

Unknown said...

hebat gler...

Unknown said...

cantik bro !!!
memang bro kreatif......

Lokman said...

cantik lah.. :)

Azhafizah MN said...

well done Mr.Hafizzy Aziz..pasni leh buat vector kawen Fiza pulak :p

psstt kalau baju kawen confirm banyak layer dan aprt tu memang susah.pingsan! but you did a great job.seriously!

D i n said...

erkkk 114 layer.... @_@ 20 layer pun aku dah pening haahha

Leeza Dayasari said...

lukis ni semua scr sndiri ker... mmg lukis erk..
ker upload pic n then edit.

Keri said...

pergh.. makin hebat la..
dah makin terer buat shadow nmpak

Salmi said...

Wow, cantik! tentu tuannya cukup puas hati..

Admin said...

sangat cantik !
sangat minat tuk belajar :)

zazanizam said...

1st akak nk ucap bayk2 terima kasih kat apit.. memang akak puas hati..comeyyyy

apit terbaikkk!!

admin said...

best2

Solehah Shamsuddin said...

vector ni cantik.hebatla apit.