Last updated!

10 December 2012

Tempahan Vector Maisarah Humairah

Haii semua. Hampa duk buat apa wey. Nak update pasal vector plak kali nie. Alahai. Apit wey, hang xdak cerita len ka selain dari tempahan-tempahan hang nie. Cemuih la aku baca. Hahahaha. Hat nie ja aku reti update pown. Aku tak macam blogger top-top hat len, cerita peribadi bagai. Serius aku tak reti ayat bermadah-madah macam ben ashaari ka, yuyu ka, hanis zulaikha ka, cikepal ka..mana la aku reti. Hahahaha. Tak gitu Shida?

Tempahan nie ditempah oleh Maisarah Humairah. Blogger jugak nie. ---> maisarahmyblog.blogspot.com Aku pown kenal di facebook. Gambar vector dia order lama dah. Then aku lukis pown dah siap lama dah. Tapi aku p delete plak msg saudari nie di inbox facebook. Terkapai-kapai aku cari sapa yang order. Lupa nama. Banyak sangat yang order, sampai lupa yang mana satu. Last2 tinggal camtue ja. Then minggu lepas owner gambar pown datang tanya. Alhamdulillah, kebetulan credit hp aku lak habes. Hahahaha. Suruh topup terus lah. Tak mahal pown wey. Sapa nak order tue, hampa order kat aku naa. Tapi Azhafizah pown ada buat khidmat melukis vector jugak. Kalau tak suka hasil aku, hampa leh order kat fiza. Fiza terbaaiikkk. My frenz tue taw. Ramah dan comel orangnya. Nak no tepon leh? hahahaha. 

Hmm okay lah wey. Sory kalau blog nie tak berupdate sangatl. Sejak aku keja nie, aku sangat tak sempat nak update entry macam EmasPutih. Update sokmo. Dasyat orang sabah. Jenis xdak keja nie. Deret duk update. Blogger baru nak naik lah katakan. So cepat terima kasih. Dah promote free nie taw. Hahahaha. okay korang, tue ja kot aku nak taip entry. Keyboard pown dah tenggelam button aku tekan. Bye2. :-)

Jangan lupa join Giveway --> TEKAN

19 orang comel komen:

Nurmujahidah Ismail said...

lawa nye,, adusshhh,, jeles dengan orang yang pandai lukis nih. younique pn reti bervector. dah la guna excel je. power giler kengkorang,, pfft, jelez

ahsfantasy24 said...

ada duit nanti nak tempah jugak la yang canti2..
hee suka sangat tengok :)

baby comel said...

Org bisnes mmg la busy je.. Hehehe, majulah hang naa.. Seni tu cmne nk panggil dia dtg eh?? Aku ni nama je kidal tp lgsg xde seni. Hihoho

Emas Putih said...

hahahaha :D sempat lagi promote.

Hafizzi Aziz said...

@Nurmujahidah Ismail younique lagi dasyat dia. guna excel. kagum kot ngan dia. aishhh.

Hafizzi Aziz said...

@ahsfantasy24 hihihi. boleh ja.. apa2 email jer apit_afyz@yahoo.com k. peace. thanks ye.

Hafizzi Aziz said...

@baby comel seni tue lahir dalamhati. acehewahhhh.

Hafizzi Aziz said...

@Emas Putih sekali sekala puan muda.

Nurul Ain Atikah said...

cantiknye vector tu. guna adobe la kan.

Remy hazza said...

teringin jugak nak ada doodle sendiri...... insyaAllah satu hari nanti.....

Alysha Syahirah said...

wahh.. cantik nyew

ayu jue said...

cntiknya!!!nk jugak!!

Kelana Cinta said...

Perghhh...Pro designer nih.Jadi sifu Kelana boleh?

Cikgu Ma said...

vector dgn ps ka apit?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pergh cantiknyer... hidup...

syiela said...

cantik... mesti tempahan tak mng tgn ni

Fendy said...

wow...menarik

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Nampak real vector nie! :)

Farra Izzaty said...

comei n.n