Baca Entry Latest Nie Jugak!

08 December 2012

Tempahan Namecard Dari Tulip Putih

Walaaweeyyy. Dah tiga hari aku tak berupdate blog nie kan. Gila x sempat kot. Design ke mana, blog ke mana, awek ke mana, churp2 ke mana, hahahaha. Lama dah nak buat entry pasal Namecard nie. Minggu lepas ada post di facebook pasal sapa-sapa nak tempah buat namecard, leh roger aku. So Tulip Craft nie dah order. Ada banyak lagi, cuma satu persatu lah aku update nanti ye.

So nak promote sikit lah page akak nie. Jom usha Album dia dulu --> Handmade Item. Best tol kalau pandai jahit-jahit nie kan. Serius kot aku hampir-hampir nak berniaga benda alah nie tapi apakan daya, mana aku reti jahit2 nie. Dah la mata mcm power rangers. Boh jarum satgi, confirm tercucuk jari aku. Al-maklum la..Tua dah..17 tahun dah umur aku..*bajet muda. So sapa-sapa nak order jugak namecard, meh lah. Tumpang tengah rajin. hahahaah. Maybe ke depan nanti aku nak amik upah design ja. Malas nak print2 lagi dah. So sapa nak, cepat2 lah no. Okay tata. Salam. :-)

Tempah --> apit_afyz@yahoo.com

23 orang comel komen:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

thumb up awk.. mmg terbaik... hehehe

Syafa Syafiqah said...

Cantik lah design card tu! By the way, saya tak percaya Apit baru 17 tahun.. Haha

Che Rosliza Che Mat said...

cantik...

Azhafizah Md Nor said...

perghh..sweet like candy tau sebab pink..haha..seyes looks real hokeh! design pun semart cam apit :p

Farra Izzaty said...

(Y) Goodluck for your business apit :)

shasha yacob said...

eh apit 17 tahun ke? hok aloh. bajet muda ke ,betul ke tuh.? hihi

Hafizzi Aziz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] Hihihi, nak hidup.. sentiasa cari peluang. :-)

Hafizzi Aziz said...

@Syafa Syafiqah Thanks. Ish betul la 17 tahun. Tolong lah percaya. please..

Hafizzi Aziz said...

@Che Rosliza Che Mat Thanks. hihi.

Hafizzi Aziz said...

@Azhafizah Md Nor Hihihi. pantang pink jer fiza nie kan. Cam real kan. Tue la mockup. Nanti apit buat tutorial. :-)

Hafizzi Aziz said...

@Farra Izzaty Thanks farra. Doakan ye. :-)

Hafizzi Aziz said...

@shasha yacob serius la apit 17. Tak percaya tanya dooodle apit. :-)

LaLa mhdnor said...

oke, sangat cantik :)
pink gitteww :P

Emas Putih said...

awek entah kemana. ish3

cci said...

sangat cantik.. :)

nurdani said...

apit punya design memang sentiasa meletop
tahniah!

Nurmujahidah Ismail said...

haissyyy,, kecian kat awek,, hehe

khairul hassan said...

aku punya "tempahan" jgn lupa no :)

Nurul Ain Atikah said...

name card design apit lak.

Remy hazza said...

cantik......
nampak menarik design tu.....

Alyn Adnan said...

wahh pndai buat duit eak abg apit niy .. hehe ..

yayahnasake said...

cantik dan menarik :)

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Cantek, fizgraphic dah maju dah lanie. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...