08 December 2012

Tempahan Namecard Dari Tulip Putih

Walaaweeyyy. Dah tiga hari aku tak berupdate blog nie kan. Gila x sempat kot. Design ke mana, blog ke mana, awek ke mana, churp2 ke mana, hahahaha. Lama dah nak buat entry pasal Namecard nie. Minggu lepas ada post di facebook pasal sapa-sapa nak tempah buat namecard, leh roger aku. So Tulip Craft nie dah order. Ada banyak lagi, cuma satu persatu lah aku update nanti ye.

So nak promote sikit lah page akak nie. Jom usha Album dia dulu --> Handmade Item. Best tol kalau pandai jahit-jahit nie kan. Serius kot aku hampir-hampir nak berniaga benda alah nie tapi apakan daya, mana aku reti jahit2 nie. Dah la mata mcm power rangers. Boh jarum satgi, confirm tercucuk jari aku. Al-maklum la..Tua dah..17 tahun dah umur aku..*bajet muda. So sapa-sapa nak order jugak namecard, meh lah. Tumpang tengah rajin. hahahaah. Maybe ke depan nanti aku nak amik upah design ja. Malas nak print2 lagi dah. So sapa nak, cepat2 lah no. Okay tata. Salam. :-)

Tempah --> apit_afyz@yahoo.com

23 orang comel komen:

Leeza Dayasari said...

thumb up awk.. mmg terbaik... hehehe

Nur Syafiqah said...

Cantik lah design card tu! By the way, saya tak percaya Apit baru 17 tahun.. Haha

Cikrosecute said...

cantik...

Azhafizah MN said...

perghh..sweet like candy tau sebab pink..haha..seyes looks real hokeh! design pun semart cam apit :p

Unknown said...

(Y) Goodluck for your business apit :)

Unknown said...

eh apit 17 tahun ke? hok aloh. bajet muda ke ,betul ke tuh.? hihi

FIZGRAPHIC said...

@Leeza dayasari [santai leeza] Hihihi, nak hidup.. sentiasa cari peluang. :-)

FIZGRAPHIC said...

@Syafa Syafiqah Thanks. Ish betul la 17 tahun. Tolong lah percaya. please..

FIZGRAPHIC said...

@Che Rosliza Che Mat Thanks. hihi.

FIZGRAPHIC said...

@Azhafizah Md Nor Hihihi. pantang pink jer fiza nie kan. Cam real kan. Tue la mockup. Nanti apit buat tutorial. :-)

FIZGRAPHIC said...

@Farra Izzaty Thanks farra. Doakan ye. :-)

FIZGRAPHIC said...

@shasha yacob serius la apit 17. Tak percaya tanya dooodle apit. :-)

LaLa mhdnor said...

oke, sangat cantik :)
pink gitteww :P

Emas Putih said...

awek entah kemana. ish3

cci said...

sangat cantik.. :)

nurdani said...

apit punya design memang sentiasa meletop
tahniah!

mujagirl92 said...

haissyyy,, kecian kat awek,, hehe

Unknown said...

aku punya "tempahan" jgn lupa no :)

admin said...

name card design apit lak.

Unknown said...

cantik......
nampak menarik design tu.....

Erra Fazleen Mohamed Adnan said...

wahh pndai buat duit eak abg apit niy .. hehe ..

yayahnasake said...

cantik dan menarik :)

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Cantek, fizgraphic dah maju dah lanie. :)