Last updated!

15 December 2012

Tahniah Pada Pemenang Giveway For Followers!

Entry yang dinanti-nantikan oleh peserta Giveaway For Followers yang dah berlangsung selama 12 hari lepas. Tahniah pada yang dah joinkan diri tue. Hampa memang terbaikk lah. Always support apit. Giveaway nie disponsor oleh 4 orang blogger yang paling best sekali. 1st sekali aku lah, fizgraphic. Hihihi. Then shida, emas putih dan jugak azhafizah. Terima kasih sebab bertungkus lumus menyiapkan semua kertas kerja. Hahaha. Poyo. So siapakah pemenang Giveway nie? Jeng jeng jeng..

Aku cuma boh no peserta sahaja. Nak taw sapa yang kena, hampa pandai-pandai lah check nombor peserta masing-masing kat SINI okay? Jom tengok sapa yang kenaaaaa...
HADIAH DARI FIZGRAPHIC.COM
HADIAH UTAMA 1 SET DVD PHOTOSHOP TOP SECRET
TAHNIAH KEPADA PESERTA NO. 74 --> SEMAK
HADIAH KEDUA : REVIEW BLOG UNTUK 2 ORANG PEMENANG
TAHNIAH KEPADA PESERTA NO. 14 DAN NO. 106 --> SEMAK

HADIAH DARI AZHAFIZAH.COM
KEYCHAIN EXCLUSIVE AZHAFIZAH UNTUK 5 ORANG PEMENANG

1. NOMBOR 7
2. NOMBOR 116
3. NOMBOR 76
4. NOMBOR 136
5. NOMBOR 44

SILA SEMAK NOMBOR PESERTA DI SINI

HADIAH DARI SHIDA'R
CALENDAR EXCLUSIVE DUNIASHIDA.COM UNTUK 10 ORANG PEMENANG
(Sepatutnya 5 orang sahaja, tetapi Shida bermurah hati menambahkan hadiah lagi 5 orang)

1. NOMBOR 2
2. NOMBOR 145
3. NOMBOR 30
4. NOMBOR 105
5. NOMBOR 15
6. NOMBOR 148
7. NOMBOR 164
8. NOMBOR 90
9. NOMBOR 27
10. NOMBOR 56

SILA SEMAK NOMBOR PESERTA DI SINI

HADIAH DARI EMAS PUTIH
TOPUP RM5 DARI EMAS PUTIH UNTUK 6 ORANG PEMENANG

1. NOMBOR 10
2. NOMBOR 21
3. NOMBOR 70
4. NOMBOR 115
5. NOMBOR 33
6. NOMBOR 143

SILA SEMAK NOMBOR PESERTA DI SINI

Kepad semua pemenang sila inbox/pm detail kepada para sponsor masing-masing. Kalau dalam masa 5 hari anda tidak berbuat demikian, automatik kami akan buang nama anda dan akan random semula untuk menggantikan tempat orang yang tidak menuntut hadiah tersebut. So alert ye. :-)

Sila sertakan butiran tersebut :
Nombor Peserta :
Link Entry GA :
Nama Anda :
Alamat : 

(kecuali pemenang dari Emas Putih tak perlu bagi alamat)
No Telefon :

Butiran tersebut hendaklah dihantar kepada sponsor2 anda
Fizgraphic --> apit_afyz@yahoo.com atau fanpage
Azhafizah --> azhafizahmdnor@gmail.com atau fanpage
Shida R --> blogshida87@gmail.com atau fanpage
Emas Putih --> uzu_1990@yahoo.com atau fanpage 

Tahniah semua para pemenang!!! :)


55 orang comel komen:

timm_bill said...

congrats sapew yang menang!!

EiracayoO said...

52 nombor malang..ahaha sobb sobb..

HAJAR said...

Thaniah kepada pemenang..
Hadiah gempak tu..:)

Aida Omar said...

Syukran2.. aida memang nak sangat keychain fiza tu.. akhirnya dapat juga. Thankz korang berempat :) Tahniah juga buat semua peserta yang menang.

dieba khairuddin said...

oke done email...terima kasih pada seponser semua dan pada apit juga kerana buad GA nie... <3

✖BossKucing✖ said...

waa 37 xde... waaa~

tahniah bg sesape yg mng. .

Detektif Comel said...

Uwarghhhhhh, sedih kalah!

Nor Salmi said...

Tahniah kepada semua pemenang.

azifah yazid said...

yeay menang no 70 hehehe

tQ...

Arrien ::@man!:: said...

Taniah kepada pemenang,nasiblh takde rezeki..hee :D

ANa Ahmad said...

tahniah pada yang menang.. ^_______^

aduh tak kena lagi nombor AA hmm huhu cm men ekor lak hehe

Hanis Syazana said...

Tahniah semua :D

Hanis Syazana said...

Tahniah semua :D

azizah :) said...

tahniah pada pemenang lain... jijah dapat topup dari uzu! Hhee.. rezeki.

Nurain Syahirah said...

Tahniah kpd pemenang..

Hmm..tak ada rezeki laa..:D

Nabila Medan said...

Alhamdulillah 105 dapat calendar dari sis shida. nabila dh email sis shida :D

Remy hazza said...

tahniah kepada semua yg menang.....
remy takde rezeki......

farra halim said...

no 33.! yeahhhh dpt topap free! heee TQ :D

♛ Aina Ayunie ♛ said...

wuu, tahniah laa.. untung eh.. hehew

Fakhruru said...

wahhh!! no.8 xde rezeki.. huhu~ pape pun, thanks kpd all the winners! nxt tyme bykkn lgi giveaway ye.. konpem nk join lagi!! (^__^)v

P/S: AWESOME beLogger FizGraphic follow beLog FakhRuru lar.. t'haru 5 saat~ sob~ sob~ =') thanks ^^

Syuhada Salleh said...

thniah kpd yg bjaya..

Tengku Iji said...

tahniah kepada semua pemenang!

Asmieza As said...

tahniah sapa yang menang. Lama tak tgk timeline kat blog. kalau tau , mesti lama dah join :')

Syuhada Salleh said...

jom join http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/korean-rabbit-pluggy-giveaway.html

Nurmujahidah Ismail said...

no 6 tak menang,, no 7 ada,, uwaaaaaaa.. heehee,, tahniah kepada sume pemenang!!! :D

Azza Afdzal said...

tahniah kpd pemenang..

Azhafizah Md Nor said...

Congrate pada mereka yang bertuah..jangan lupe contact fiza a.s.a.p ye.Kalau tak,melepasss

sal ya said...

tahniah pada yang menang.

Bui Junaidi said...

NAMPAKNYA NO.137 TAKDER NASIB..HAHAHA

Pwincess sarah said...

Tahniah semua... :)
x de rezeki kite nk menang..

hananhadila said...

alhamdulillah hanan menang dari 165 peserta :)

Qienah said...

thniah pd pmng..:)

Nurul Farain :D said...

Alhamdullillah, rezeki dekat sini :') No.90 . Thanks ye!

Cik Cempaka said...

Congrats to all...

yangbaik said...

tahniah kepada yang menang dan kepada saya juga selaku peserta sahaja... hahaha

Solehah Shamsuddin said...

sedih xmenang.erm xpelah :)

Qimie Mohamad said...

Nombor 108 tak menjadi salah seorang pemenang pun takpe lah. Janji, sye prnah jugak join Giveaway dari Bloggers yg len.. Congrats kepada pemenang ya.. ^_^

Princess Syazliyana said...

takde rezeki..btw congrates kepada yg menang!

Cikgu Ma said...

ok...x tersenarai langsung...hehehe...tahniah kepada mereka...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nasib tidak menyelebelahi saya... herk herk

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

alhamdullilah sdapat jugakk thanks semua >.<

zack dafy said...

tahniah !!! ^^V

nanakimie said...

alhamdulillah,ada rezeki nana:)

tq sponsor2:)

done email

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Tahniah !! :)

Dayah Danisha said...

Tak sabar nak pegang DVD TOP Secret Photoshop 1 Set tu . Thanks abg apit !

shidaR said...

thanks semua :) dan tahniah pda pemenang..yg mng calendar shida plz contact cepat ye nk cepat2 anta kat korang heheee :)

syiela said...

tahniah pada pemenang.. huhuhu tak bertuah kat sini

Karisma Izzah said...

.. No 139 xde...tahniah pada yang menang...

Karisma Izzah said...

.. No 139 xde...tahniah pada yang menang...

Nurul Ain Atikah said...

untung siapa yg menang. :D

Chek Atien said...

syukran kpd sponsor.. x sangka lak ley menang... :D

Annyss Aleeya said...

tahniah utk sape sape yang menang okey :)

Annyss Aleeya said...

tahniah utk sape sape yang menang okey :)

MisEyz BLurz said...

Tahniah semua yg menang!^_^

miz ruha said...

tahniah buat semua pemenang... ^_^