Last updated!

19 December 2012

Review Blog Pemenang GA For Followers

Sebelum aku nak review dua blogger nie, aku nak ucapkan tahniah dulu pada semua peserta yang join GA For Followers hari tue. Thanks sebab support. Aku hargai sangat-sangat. Insyaallah nanti followers aku dah mencecah 10,000, aku buat contest plak. Insyaallah. So aku nak review dua blogger nie. Pemenang utama aku dah pon post hadiah 1 Set DVD Photoshop Top Secret tadi pagi. Sok sampai lah ke rumah tuan blog tue. Hihihi. Tahniah ye blogger DayahDanish. :-)

1. BLOGGER MIALIANA
Dasyat aku nie nak review blogger femes cam kak mialiana nie. Hahahaha. Comey la header kak. I like. Kalau hampa perasan lah kan, vector yang terpampang di header kak mialiana nie aku yang buat. Peace. Gambar vector tue aku pernah buat entry. Cer hampa TEKAN. FOC jer kat kak mialiana nie. Sebab akak nie baik oo. Support fizgraphic always. So apa yang aku nak review nie. Hahahaa. Pandai-pandai hampa lah usha blog kak nie no --> http://www.mialiana.com/ Aku bukan pandai sangat review2 nie. Sebab bagi aku, blog akak nie best dah. Hari-hari berupdate oo blog dia. Aku pon tengah usaha nak update blog aku sentiasa. Cer akak bagi tips kat apit camna nak main SEO. hihihi. Dalam proses nak belajar nie kak. :-) Kita sembang private2 sikit ye len kali. Kih3. Hampa semua jangan jeles. 

2. BLOGGER DALILAH HAMID

Haa kalau blog camnie aku takmau review panjang-panjang sangat tapi aku nak bagi cadangan sikit. Pangkat adik rasanya blogger dalilah nie. Okay dik, apit syorkan teruskan berblog okay. Pink ye blog dia. Kena make up sikit blog tue bagi lawa-lawa & kemas. Kalau tak pandai, belajar. Banyak tutorial di SINI. Kalau tak pandai design plak, boleh belajar di SINI. Tak pun boleh jer google. Blog adik nie blog peribadi kan. Bagus2. Cuma nanti sediakan tempat untuk blogger-blogger lain nak tinggal jejak macam cbox. Takdak tue, susah blogger nak bertegur sapa dengan adik. Banyak lagi kena kemaskan blog. Pastue bila blog dah sweet & comel, mesti perasaan nak update blog tue membuak-buak. Percaya lah. Blog adik dah okay. Kemas, cuma kena perkemaskan lagi. Teruskan berblog, jangan give up okay. Berblog boleh buat duit poket taw. Try lah! Yang hampa hat len, jom support dia. Kita tapau followers dia ramai-ramai jom! Nie --> http://dalilahamidiary.blogspot.com/

Thanks semua. Majulah blogger Malaysia. 


10 orang comel komen:

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah smua !!

Lyeen De Syifa said...

Tahniah untuk mereka..:D

miz ruha said...

selalu terjah blog kak mia...
tahniah buat mereka... :)

Nurmujahidah Ismail said...

apit,, buat la segmen review blog,, heehee,, suke sangt join segmen review,, hehe

sa mic said...

Blog kak Mia selalu banyak memberi inpirasi untuk teruskan blogger walaupun dah start putus asa, huihui

NJihe.am said...

tahniah, dua-dua dah 'follow'.

AreRiff Aiman said...

besnye dapat top secret DVD tu. :D

Dalilah Hamid said...

Terima kasih :)
Insya-Allah akan perbaiki.

Remy hazza said...

tahniah buat mereka berdua......
bertuah sangat!!

Mia Liana said...

thanksss apittt..... luv it..

uikkk hehehe.. apit pun pandai main SEO apa... bila kak mia search freebies doodle, kuar blog apit...

tak semestinya entri yang panasdan semasa je, entri personal pun boleh jadi SEO juga... oppss takleh cakap kat sini. pecah rahsia kak mia.. heheheh