Last updated!

20 December 2012

Pembaca Berita Berhijab Pertama Di Amerika Syarikat

Assalamualaikum w.b.t

Noor Tagouri ialah seorang hijabi yang berasal dari Maryland USA. Remaja berusia 19 tahun ini mencatat sejarah apabila menjadi pembaca berita wanita muslimah pertama di stesen televisyen utama Amerika Syarikat. Comelnya wajah dia. Beliau bertugas sebagai pembaca berita di ABC 7 News. Tahniah. Anda boleh follow beliau di Twitter @NTagouri (https://twitter.com/NTagouri) ataupun Instagram (http://instagram.com/ntagouri/)





Pic yang last tue fail. Takpalah, mungkin baru nak belajar2 kot kan. Bersangka baik. Lagipon banyak awek2 melayu kita camtue jugak. Lagi terok aku asa. Ooops. Tapi rambut sejemput tue kena mesti jugak nak tunjuk? Hihihi. Mungkin pengaruh "kak mah" kita masih menebal di dalam diri dia. Hahahahaha. Takpa lah, hope lebih perfect lepas nie kan. Sekurang-kurangnya, boleh bagi orang barat biasa dengan suasana pakai tudung kan? 

P/S : Sangat manis orangnya. 


20 orang comel komen:

ahsfantasy24 said...

macam fasha sandha. ehehe..

eimuizduaf said...

Cantik ^^ . Hohohohoo

Ika Halim said...

cantiknya , macam Barbie :'D

Remy hazza said...

alhamdulillah... sekurang kurangnya... rakyat amerika menerima hijabnya.... satu perkara yg positive

Mas Zull said...

assalamualaikum fiz...mmg cantik org nyer tiada lagi perbezaan bangsa di sana...:)

krole said...

alhamdulillah, aku hormat dan kagumi keberaniannya dlm menjaga auratnya

eszyamin said...

eee bongekla kau apiz..memula aku x pasan tp ko ckp gmbar last tu fail so aku pon tgk..btw, sokey la kot..US pulak,ingt sng ke nk ada jatidiri kuat cmtu..sejemput pon sejemput la jnji jgn ikut kak mah..haha

Lyeen De Syifa said...

alhamdullilah..muka dia macam Lynda Roslan...model Radiusite..:D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

OK, SOMEL TP NMPAK JMBUL TERSENTET PLAK..HUHU APA PUN BOLE BERHIJAB YG SEBENAR2 HIJAB KAN

baby comel said...

Ye, sangat cantik orgnya..

korie hensem said...

mcm nurul pon ada.
untunglah wajah cantik , sedap mata org yg mmandang

afifudinsohaini said...

terbaik!berani dia nni..ada pendirian

-meeSUPERGIRL- said...

macam lopa lah pulakkk .. bangga kejap ad gadis islam jd pmbca berita utk AS..

Nor Salmi said...

Di mana2 pun berada, hukum tetap hukum dan aurat tetap perlu dipelihara dgn sempurna. Insyaallah, mana tau mungkin suatu hari nanti dia dapat menjaga auratnya lebih sempurna drp kita.

trah zain said...

comel,,,hehe

Nadia Johari said...

bguslah tu..islam dah merebak di mana sje..cume die kene tukr penmpilan die sikit biar nmpk muslimah sejati..die pun kne pndai bwk diri tkut jadi lain

EiracayoO said...

pengaruh kak mah ! hahaha apit buat lawok lagi ! HAHAHAHA

Nurul Atiqah said...

Comelnya. Hahahahaha, baguslah kalau lagu tu. Hehehehe.

Nurul Ain Atikah said...

No Comment

miz ruha said...

manis orangnya...