Last updated!

16 December 2012

My Besday! Dapat Hadiah Dari Blogger!

Cepat wey nyanyi hepy besday kat aku. Hahahaha. Tanggal 16 Disember, itulah tarikh dimana lahirnya aku ke muka bumi ALLAH S.W.T nie. Alhamdullillah. Hidup lagi aku. Umur dah 23 tahun. Ramai di facebook antaq chat wish suruh kahwin cepat2. Camna nak kawen, duit tak cukup lagi. Kalau ikut ISLAM, tak pa la, memang kawen dah. Tapi dah adat melayu masuk cmpur, terus menyusahkan. ISLAM tue mudah, tapi melayu yang bagi jadi susah. Hidup melayu sangat, padan muka. Hahahaha.

Abaikan pasal kawen, aku dengan ini nak ucapkan beribu-ribu terima kasih kat semua yang dah wish besday aku start dari pukul 12 a.m awal pagi tadi, sampai skang nie tak henti-henti di inbox. Sory sebab menyusahkan hampa nak wish sebab aku xbagi orang post di wall. Hihihi. Sory yeee. Thanks bebanyak jugak yang dah bagi hadiah kat aku. Wahhh tua-tua camnie layak lagi rupanya dapat hadiah. Teruja sungguh. So kat bawah nie hadiah dari blogger-blogger. Hihihi. 
VECTOR BY YUSRI YUNUS. THANKS BRO!

UCAPAN DARI AZHAFIZAH. THANKS FIZA!

CUPCAKES DARI EMAS PUTIH. SANGAT SUPRISE! SEDAP!
Bestnya dapat hadiah kan. Hihihi. Tengah menunggu hadiah dari Shida pulak sebab shida suka bagi hadiah2 nie. Haa tak lupa jugak tengah menunggu hadiah dari Akak CCI jugak. Hihihihi. Apa la depa nak bagi nie. Aisshhh. Dup dap dup dap jantung nie tak sabar. Hahahaah. Ha sapa lagi nak bagi hadiah, cepat2. Nak bagi alamat nie. Tudiaaa muka x malu terus. Ahh peduli apa aku. Kah3. Rezeki jangan ditolak. Peace. Kalau ada hadiah lagi, aku update ye. :-) Byeeeee.

UPDATED! SHIDA ORANG TERAKHIR WISH BESDAY AKU!
Terjah ENTRY beliau! THANKS SHIDA!
UPDATED LAGI! ADA LAGI YANG LEWAT WISH! AIDAAAAA!!!
TERJAH ENTRY AIDA LAK ---> TEKAN KUAT2

40 orang comel komen:

Mish Apple said...

untung la orang famous. :p

Cikgu Ma said...

happy birthday apit....

Princess Syazliyana said...

happy birthdayyy!! *uitt sorry lmbat wish hahhaa . bestnya dapat hadiah.. jeless makk aih :p

beloGIsam said...

hppy beladay,, berday belogiam susah nk dapat mcm ni

Tyka Syazawanie said...

waa . happy birthday apit , semoga berjaya dunia akhirat .

timm_bill said...

untung la die..

Nurhayati Abdul Talib (YATT) said...

wuuu selamat ari tua apiiitt!!! huntung laaa dapat adiah cuwwit2 gittuw.. :P

Lyeen De Syifa said...

Wah..hebatnya..Happy birthday Apit..:D

Mrs.MieRaLiciouSs said...

hapy besday apit ! smoga pnjg umr dn murah rzeki slalu :)

Nur Amalina Maisarah said...

happy birthday :D wah bestnye byk hadiah ^^ may Allah bless you :)

Nadia Johari said...

terbaikla dpt birthdy present..selamat hari alhir awk..smoga pja umo..dimurhkan rziki..smoga siht2 sellu..

3no gr33ny said...

happy belated...birthday sahabat bersamaan jua hari lahir anak buah hamba

baby comel said...

Selamat hari jadi Apit. 2hari lepas ada mimpi hang.. Kemain semangat eh. Besday boy rupanya.. All the best to U. Terus dipanjangkn umur. Dimurahkan rezeki..sihat2 selalu.

Cik Fie said...

happy birthday abg apit :)

farra halim said...

happy belated birthday Apit. sory wish lmbat. hihi, moga pnjang umur & dimurahkan rezeki. May Allah always blesss you =)

Ayu azmir said...

api besday semoga dikekalkan kesihatan dan gembira selalu....

Syafa Syafiqah said...

Happy Birthday abg Apit. Haha, tak de hadiah lah.. Dpt wish je!!

CekbOlat-bOlat said...

hepy besday brad pit :)
bro pit ni baik suka melayan , sbb tu rmai yg suka .

Phat said...

byk nya hadiah ang dapat happy birthday bro

Aida Omar said...

eh..eh..eh bukan shida yang last tapi aida.. yes! yes! haha.. happy besday apit..

http://www.diarisifroggie.com/2012/12/birthday-boy-owner-wwwfizgraphiccom.html

Yan Ty said...

Happy birthday!

Salam , singgah berBW dari segmen Cik Uzu @ Emas Putih. Followed sini supporting satu sama lain. Jemput BW di www.yanty.my . Salam kenalan jugak.

Yan Ty

Remy hazza said...

happy birthday bro!!!!!
remy doakan semoga terus success......
panjang umur dan murah rezeki.....amin....

Azza Afdzal said...

cek abg oii org dh nak masuk umoq 24 tahun tpi dia baru nak masuk 23 tahun hahaha...btw selamat hari lahir dan semoga dipanjangkan umur :)

Nurmujahidah Ismail said...

dah baca entry shida tadi,, hehe,, happy belated birthday apit :D

www.mujadafewa.my/

Emas Putih said...

Wah :) Untung lah..

Mira Adzlia said...

hepy besday apit..smuge pjg umo, mrh rezki & trus maju dlm industri perbelogan :)

Anonymous said...

@Syafa Syafiqah
Birthday sy jgk 16 Dec tk wish pon haha(mmg btulpun besday sy 16 dec)

Anonymous said...

Sori lambat wish Abang Fiz...HAPPY Birthday Abang Fiz...16 DEC Hari jadi sy jgk wish kt saya k? (Nuha Sofiyya Yusliizudin)(Facebook)

Hanna Nabiella said...

wahh, best nye dpt cupcakes ! huhu..
untg la,..ohh, one more , heppy belated befday :)

btw, jom join,my first contest !^^
#setiap peserta akan direview
http://www.farhanabiella.my/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

Nurul Ain Atikah said...

untunglah...

Faqihah Husni said...

sanah helwah!! may allah bless you, apit ^_^

Nurul Filzah said...

happy belated birthday .

sa mic said...

Happy Birthday Apit :D *eh eh sempatlagi tak ni? Hehe

HAJAR said...

Untunglah..Dah besaq-besaq dpt hadiah . Saya yg kecik ni(kecik ke) hadiah pun tak dpt wish pun ada yg lupe..Maklumlah Birthday selalu time periksa setengah tahun..hehe..


sanah helwah!
Happy Belated Birthday!
Selamat Hari Lahir!

Sorry late..

mailey jayley said...

BW time ! ! Mailey dr segmen blogwalking Emas putih datang jalan2 kt sini ! ! Follow pun done ! Jum singgah kat blog yang tak seberapa nie okay http://aries-pinky.blogspot.com/

Leeza dayasari [santai leeza] said...

masyuknyer dapat hadiah erk.. waaa tahniah...
suka suki lah tu.. ewah2.

Mas Zull said...

assalamualaikum fiz....sori mama dtg lewat ucapkn selamat hari lahir...hepi besday yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/12/hepi-belated-besday-buat-blogger-fiz.html

nik said...

Bestnye dapat banyak wish! Hepi belated besday!

Mar Haini Abdul Rahim said...

hepy belated ! hehe disemberian kita ! ^^
Syokk laa macam2 hadiah.. hehe.
Semoga Dirahmati Allah selalu, aamiin :D

miz ruha said...

hepi belated birthday apit... :)
moga diberkati Allah selalu.. amin.