Last updated!

21 December 2012

Freebies Vector Bismillah

Assalamualaikum w.b.t

Lama tak buat freebies. Dun wory hampa semua. Aku buat masa la nie bizi sikit, start tahun depan ja, aku nak pulun kaw2 ngan blog nie. Jenoh la hampa nak curik freebies-freebies aku nanti. Hahahaha. Sampai muntah2 satgi tengok doodle banyak sangat kot. Hahahaha. Lama gila kan x bagi kat hampa. Takpa la, buat masa la nie, bagi hat simple but berfaedah. Silakan. 


Suka dak? Suka dak? Nanti aku buat hat Assalamualaikum plak sebab banyak blogger guna ayat-ayat nie untuk permulaan entry kan bagi saudara Islam. Alhamdulillah. Aku la nie dalalm proses nak mengenal diri dan nak dekatkan diri dengan-Nya. Sama-sama lah kita kan. Jangan kita menyimpang sangat. Jiwa rock, dalam hati ISLAM, iman ISLAM. :-) 


36 orang comel komen:

Yuyu Zulaikha said...

pink cantikkkk <3

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Cantek! :)

sa mic said...

terima kasih ^^

aini shahroni said...

comey sangat!!
may Allah ease everything for you bratha!
much love!

from ::Arkitek Hati::

Kelana Cinta said...

Nice~~Take one!

izan mama mia said...

cantik....akak tgg thn depan....buat untuk muslimah yew..hikhik...

huda said...

nice one! =D

Faqihah Husni said...

semuanya cantik2!

fuyyo! cik yuyu komen entry dia la T^T kerabat-kerabat blogger famous nih..hhuhu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mekasih buat kan.. hehehe

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik sngat.. alhamdulillah, sama2 kita dekatkan diri padaNYA.. :)

MizReenA said...

Yeay...terima kasih ^^

Hafizzi Aziz said...

@Yuyu Zulaikha hihi. yuyu dan pink tidak dpt dipisahkan.

Hafizzi Aziz said...

@★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ Thanks. hihi.

Hafizzi Aziz said...

@sa mic Sama2. :-)

Hafizzi Aziz said...

@aini shahroni Thanks2.

Hafizzi Aziz said...

@Kelana Cinta 1 ja? amik 10 pon apit bg. hihi.

Hafizzi Aziz said...

@Faqihah Husni thanks. alaa xdak beza pon kita semua. yeaahhh!

Hafizzi Aziz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] sama2. nanti buat yang lain lak insyaallah.

Hafizzi Aziz said...

@Busyra Bt Takiyudin thanks. ya sama2 lah kita kan. aminn.

Lina md. munir said...

Cantik semuanya.

Nadia Johari said...

semuanyer cntik2..trime ksh la buat..sush2 je..hehe..biru yang pling cntik..hehee

potia casadelarossa said...

lawa... good job... teruskan usaha murni ni

Mia Liana said...

wahhhh macam2 kaler ada....

baby melody said...

cantik...

Lyeen De Syifa said...

cantik...:) Alhamdullilah Apit..Semoga kita dipermudahkan..:D

miz ruha said...

banyak pilihan yang ada.... nak tunggu yang assalamualaikum... :)

norfitri mustaffa said...

cantik amik satu ye

Remy hazza said...

cantil.... ambil dgn bismillah ye kenkawan......

Nurul Ain Atikah said...

cantikk.

syiela said...

cantik.. tak sabar tunggu assalamualaikum :)

SmilingKidtie said...

cantik! ambekk satu untuk presentation kitorang..

Cik Aishah said...

thanks ye.. saya ambil beberapa..:)

iEyNa_AmirinA said...

Asslammualaikum...fiz sya amek hijau k...thanks...suke2

Anis Najiha said...

nice. amik 1 ye..

eiyna tyna said...

cantik-2 . ambik satu ye :)

mama amir said...

Alhamdulillah...terima kasih Apit...
saya ambil 3 yer...^_^