21 December 2012

Freebies Vector Bismillah

Assalamualaikum w.b.t

Lama tak buat freebies. Dun wory hampa semua. Aku buat masa la nie bizi sikit, start tahun depan ja, aku nak pulun kaw2 ngan blog nie. Jenoh la hampa nak curik freebies-freebies aku nanti. Hahahaha. Sampai muntah2 satgi tengok doodle banyak sangat kot. Hahahaha. Lama gila kan x bagi kat hampa. Takpa la, buat masa la nie, bagi hat simple but berfaedah. Silakan. 


Suka dak? Suka dak? Nanti aku buat hat Assalamualaikum plak sebab banyak blogger guna ayat-ayat nie untuk permulaan entry kan bagi saudara Islam. Alhamdulillah. Aku la nie dalalm proses nak mengenal diri dan nak dekatkan diri dengan-Nya. Sama-sama lah kita kan. Jangan kita menyimpang sangat. Jiwa rock, dalam hati ISLAM, iman ISLAM. :-) 


36 orang comel komen:

Yuyu Zulaikha said...

pink cantikkkk <3

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Cantek! :)

cik lisa said...

terima kasih ^^

Ainiey Shah said...

comey sangat!!
may Allah ease everything for you bratha!
much love!

from ::Arkitek Hati::

Anonymous said...

Nice~~Take one!

Unknown said...

cantik....akak tgg thn depan....buat untuk muslimah yew..hikhik...

Farah said...

nice one! =D

faqihahhusni said...

semuanya cantik2!

fuyyo! cik yuyu komen entry dia la T^T kerabat-kerabat blogger famous nih..hhuhu

Leeza Dayasari said...

mekasih buat kan.. hehehe

Busyra Takiyudin said...

cantik sngat.. alhamdulillah, sama2 kita dekatkan diri padaNYA.. :)

mizreena said...

Yeay...terima kasih ^^

FIZGRAPHIC said...

@Yuyu Zulaikha hihi. yuyu dan pink tidak dpt dipisahkan.

FIZGRAPHIC said...

@★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ Thanks. hihi.

FIZGRAPHIC said...

@sa mic Sama2. :-)

FIZGRAPHIC said...

@aini shahroni Thanks2.

FIZGRAPHIC said...

@Kelana Cinta 1 ja? amik 10 pon apit bg. hihi.

FIZGRAPHIC said...

@Faqihah Husni thanks. alaa xdak beza pon kita semua. yeaahhh!

FIZGRAPHIC said...

@Leeza dayasari [santai leeza] sama2. nanti buat yang lain lak insyaallah.

FIZGRAPHIC said...

@Busyra Bt Takiyudin thanks. ya sama2 lah kita kan. aminn.

lynmunir said...

Cantik semuanya.

Nadia Johari said...

semuanyer cntik2..trime ksh la buat..sush2 je..hehe..biru yang pling cntik..hehee

Potia Casadelarossa said...

lawa... good job... teruskan usaha murni ni

Mia Liana said...

wahhhh macam2 kaler ada....

Unknown said...

cantik...

Unknown said...

cantik...:) Alhamdullilah Apit..Semoga kita dipermudahkan..:D

Unknown said...

banyak pilihan yang ada.... nak tunggu yang assalamualaikum... :)

norfitri mustaffa said...

cantik amik satu ye

Unknown said...

cantil.... ambil dgn bismillah ye kenkawan......

admin said...

cantikk.

syiela said...

cantik.. tak sabar tunggu assalamualaikum :)

Sabby 🌹 said...

cantik! ambekk satu untuk presentation kitorang..

Cik Aishah said...

thanks ye.. saya ambil beberapa..:)

CapitalM said...

Asslammualaikum...fiz sya amek hijau k...thanks...suke2

Anis Najiha said...

nice. amik 1 ye..

Unknown said...

cantik-2 . ambik satu ye :)

Umie Amirain said...

Alhamdulillah...terima kasih Apit...
saya ambil 3 yer...^_^