24 December 2012

Freebies Vector Assalamualaikum Colourful


Assalamualaikum w.b.t

Before nie aku dah buat freebies vector untuk bismillah kan. Kali nie aku buat versi assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh plak. Hope hampa suka lah jugak yang nie. Hampa boleh amik untuk letak pada permulaan ayat di entry. Kita kan beragama islam kan. Salam tue kan sunat diberi. Tunggu apa lagi, cepat-cepat amik. Pilih kaler apa yang hampa nak. Semua aku bagi free. :-)


Hope hampa suka lah vector assalamualaikum yang aku bagi nie. Nanti aku buat yang versi ringkas punya salam plak okay. Hampa guna dulu hat nie. Kalau nak yang bismillah hari tue, hampa usha kat SINI. kalau nak cartoon-cartoon islam lak, hampa usha kat freebies di SINI okay. Nanti aku banyakkan lagi freebies kat hampa untuk hias blog. Tuer jer kot. Good luck. Aku xdak mood sangat nie. Salam.


31 orang comel komen:

Kasih Juju said...

Saya amik 1 ye :)
Terima kasih.

selipar putih said...

waa..kreatif la bro...

Ira Thira said...

nak satu...tq!!!!

Ammar Aliff said...

Wahhhhh :D

Unknown said...

comel fiz..
terima kasih.....

Syahirah Berhan said...

Saya ambik satu eh? Thanks :)

Karisma Izzah said...

terima kasih... saya dah amek satu... thanks tau!

Alhamdulillah....

Unknown said...

Nice ! Amik satu lahhhhhhh :D HEHEHEHE .

Niaaa said...

ain amek satu :)

Ct_hAjAr said...

Tq for all the freebies.. :)

Leeza Dayasari said...

good sharing.....

Cik Fie said...

serious comel :) tapi xde ke freebies bismillahirrahmanirrahim ?

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

cantek ! :)

Unknown said...

amik 1 :) thanks!

admin said...

colourfulnye. kreatif.

nakjadi sponsor GA takk?

http://www.aingraphic.my/2012/12/pencarian-sponsor-untuk-ga-akan-datang.html

till 31 dec

Aimacomel said...

Awatnya xde mood ni yang? :)
Semangat semangat.. Anyway cantik. Suka tengok..

3no gr33ny said...

terima kasih sahabat

aliza said...

Cantik,. Akak nak amik tp bw guna tab, x leh la nak kidnap ., sedih la

Azza Afdzal said...

cantik menarik tertarik haha

Unknown said...

sangat cantik :)
nice work..

Erni said...

thanks Apit..;)

Azhafizah MN said...

nice one ^__^

Admin said...

cantik..
boleh letak dalam kad kahwin ni :D

Nabila Abdul Aziz said...

waaa , awesomenya :)

unknown #2 said...

apit, org amek satu ye :D

Unknown said...

Ohcemm , Ambik Stu..

Unknown said...

ambik 1 :)

Anis Najiha said...

Amik satu ye..

Unknown said...

manew nak amek html dye????

Syahidah Fadilah said...

sy amek satu ek.. :)

Murni Mohd Yusof said...

nice sharing
murni amik 1 ya
tq.