Baca Entry Latest Nie Jugak!

24 December 2012

Freebies Vector Assalamualaikum Colourful


Assalamualaikum w.b.t

Before nie aku dah buat freebies vector untuk bismillah kan. Kali nie aku buat versi assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh plak. Hope hampa suka lah jugak yang nie. Hampa boleh amik untuk letak pada permulaan ayat di entry. Kita kan beragama islam kan. Salam tue kan sunat diberi. Tunggu apa lagi, cepat-cepat amik. Pilih kaler apa yang hampa nak. Semua aku bagi free. :-)


Hope hampa suka lah vector assalamualaikum yang aku bagi nie. Nanti aku buat yang versi ringkas punya salam plak okay. Hampa guna dulu hat nie. Kalau nak yang bismillah hari tue, hampa usha kat SINI. kalau nak cartoon-cartoon islam lak, hampa usha kat freebies di SINI okay. Nanti aku banyakkan lagi freebies kat hampa untuk hias blog. Tuer jer kot. Good luck. Aku xdak mood sangat nie. Salam.


31 orang comel komen:

sukagelak said...

Saya amik 1 ye :)
Terima kasih.

afifudinsohaini said...

waa..kreatif la bro...

Ira Thira said...

nak satu...tq!!!!

Ammar Aliff said...

Wahhhhh :D

Remy hazza said...

comel fiz..
terima kasih.....

Syahirah Berhan said...

Saya ambik satu eh? Thanks :)

Karisma Izzah said...

terima kasih... saya dah amek satu... thanks tau!

Alhamdulillah....

Azrah Azlan said...

Nice ! Amik satu lahhhhhhh :D HEHEHEHE .

norain97 said...

ain amek satu :)

Ct_hAjAr said...

Tq for all the freebies.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

good sharing.....

Cik Fie said...

serious comel :) tapi xde ke freebies bismillahirrahmanirrahim ?

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

cantek ! :)

NURUL ◕‿◕ said...

amik 1 :) thanks!

Nurul Ain Atikah said...

colourfulnye. kreatif.

nakjadi sponsor GA takk?

http://www.aingraphic.my/2012/12/pencarian-sponsor-untuk-ga-akan-datang.html

till 31 dec

baby comel said...

Awatnya xde mood ni yang? :)
Semangat semangat.. Anyway cantik. Suka tengok..

3no gr33ny said...

terima kasih sahabat

aimaniman said...

Cantik,. Akak nak amik tp bw guna tab, x leh la nak kidnap ., sedih la

Azza Afdzal said...

cantik menarik tertarik haha

Izzah Azizah said...

sangat cantik :)
nice work..

Erni said...

thanks Apit..;)

Azhafizah Md Nor said...

nice one ^__^

ahsfantasy24 said...

cantik..
boleh letak dalam kad kahwin ni :D

Nabila Aziz said...

waaa , awesomenya :)

♥sherah♥ said...

apit, org amek satu ye :D

Amer Amirah said...

Ohcemm , Ambik Stu..

Che Siti Maryam said...

ambik 1 :)

Anis Najiha said...

Amik satu ye..

khairina zainal said...

manew nak amek html dye????

Syahidah Fadilah said...

sy amek satu ek.. :)

Murni Mohd Yusof said...

nice sharing
murni amik 1 ya
tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...