Baca Entry Latest Nie Jugak!

29 December 2012

Freebies Kucing Comel. Meeeaaawwwww...

Doodle kucing nie aku buat sebab rasa tidak kepuasan hati aku dengan orang yang suka berlaku kejam kat binatang terutamanya kat kucing. Nie semua kes dalam ENTRY nie semalam. Banyak dah aku tengok kes aniaya, kejam, bunuh, zalim kat kucing nie. Walaupun aku nie agak "TAKUT" ngan kucing, tapi still ada rasa kasihan kat binatang nie. So pada hampa yang tak suka kucing tue, jangan la sampai duk tendang2 kucing kalau dia minx makan di tempat makan ka apa. Biaq ada rasa kesian sikit haih dalam diri tue. Pahammmmmmmm????



P/S : Sayangilah haiwan. Mereka juga makhluk ALLAH S.W.T.


31 orang comel komen:

Ayong said...

Setuju ! makin menjadi2 diorg nie kdg2....nk copy pic kucing ! comelll :)

Nabila Aziz said...

amik satu .. wajib dihalalkan tau! .. ecececeh..

✖BossKucing✖ said...

waa. .kta ketuk kpala org yg mndera kucing. .kasi pukol! :D copy smua. .hehe :P

melissa lissalalissa said...

comelnya~! >.<

afifudinsohaini said...

seksi berul kucing ni..haha

butterfly said...

nk sekor...comel.geram tgk!

Shazrizal Shahmy said...

MAk Aiiiiii comel gilerr

Pwincess sarah said...

tau x pe..mereka pun ada perasaan juga..

comel kucing tu.. :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Sgt cantik!!!

Hana Nordin said...

nape pulak sedih muke kucing tu . Huhu . Btw , comel and nice :D

anis lvince said...

comelnyaa !!

Nurul Ain Atikah said...

macam2 kaler ade kat kucing tuh. unik betul!

мιƨƨ вɛяʋвσ said...

comel sangat-2! suka!!! ^_^

Nieyxzha Hassan said...

Cute la fizz ♥♥

Misz Fazie said...

comelnyaa meow ni. hehe

MiSz fiFiEyQa said...

alahai sedih je muka kucing ni..tapi comel!.meh sini nak peluk.. ;')
#hentikan keganasan t'hdp haiwan!

Nor Quraishia said...

alolo, comel. muka kesian =) saya pencinta kucing ^.^v

Syafa Syafiqah said...

Comelnya.. Saya suka yang hitam tu..

Lyssa Faizureen said...

kucing pun ada warna warni ka ? huahua ...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

somel, tp xsuke tucen

hazdnul shafina said...

somelnyeeeee ^_^ nak satu :D

NURUL ◕‿◕ said...

hukum mereka macam mereka buat kat kucing tau!hehe..geram betul,semakin menjadi-jadi kes penderaan kucing ni..hurmm..

ambik 1 ye :P thanks!

Busyra Bt Takiyudin said...

comelnya.. btw tq doodle yg apit bagi tu.. :)

Azza Afdzal said...

alololo tomey nya kucing2 ney..uwaa apesal tgk kucing sedih ney..hukhuk

Remy hazza said...

comel kucing manja tu......

hime s said...

.......
scam la mende tu...
gamba kucing dalam 3 botol tu photoshop..
adeh la..

Misz Mieza said...

Comel! Sayangilah haiwan kerana mereka juga makhluk ciptaan Allah yang hanya ingin tumpang berlindung di bumiNYA.. =)

Asma Sah said...

Comel kucing2 ni ...

jm said...

salam. betul tue .... haiwan pun ada perasaan .... ciutnya...

awanis said...

comel nyerrr...kucing ni nampak ayu~ hehee...thanks~ (mmg copy semua gmbar kucing tu!!!)

nak tumpang promote sat naa...
boleh dak?

sapa2 minat beli baju muslimah online, bleh la tgk2 kat page ni..trimas..
www.facebook.com/ZandACloset

UMIE SUE said...

akak ambil ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...