29 December 2012

Freebies Kucing Comel. Meeeaaawwwww...

Doodle kucing nie aku buat sebab rasa tidak kepuasan hati aku dengan orang yang suka berlaku kejam kat binatang terutamanya kat kucing. Nie semua kes dalam ENTRY nie semalam. Banyak dah aku tengok kes aniaya, kejam, bunuh, zalim kat kucing nie. Walaupun aku nie agak "TAKUT" ngan kucing, tapi still ada rasa kasihan kat binatang nie. So pada hampa yang tak suka kucing tue, jangan la sampai duk tendang2 kucing kalau dia minx makan di tempat makan ka apa. Biaq ada rasa kesian sikit haih dalam diri tue. Pahammmmmmmm????



P/S : Sayangilah haiwan. Mereka juga makhluk ALLAH S.W.T.


31 orang comel komen:

kak long said...

Setuju ! makin menjadi2 diorg nie kdg2....nk copy pic kucing ! comelll :)

Nabila Abdul Aziz said...

amik satu .. wajib dihalalkan tau! .. ecececeh..

✖BossKucing✖ said...

waa. .kta ketuk kpala org yg mndera kucing. .kasi pukol! :D copy smua. .hehe :P

Anonymous said...

comelnya~! >.<

selipar putih said...

seksi berul kucing ni..haha

nurulazieyan said...

nk sekor...comel.geram tgk!

SHAZRIZAL SHAHMY said...

MAk Aiiiiii comel gilerr

Pwincess sarah said...

tau x pe..mereka pun ada perasaan juga..

comel kucing tu.. :D

Leeza Dayasari said...

Sgt cantik!!!

Hana N. said...

nape pulak sedih muke kucing tu . Huhu . Btw , comel and nice :D

Unknown said...

comelnyaa !!

admin said...

macam2 kaler ade kat kucing tuh. unik betul!

Razali's daughter said...

comel sangat-2! suka!!! ^_^

Unknown said...

Cute la fizz ♥♥

Unknown said...

comelnyaa meow ni. hehe

Fifieyqa said...

alahai sedih je muka kucing ni..tapi comel!.meh sini nak peluk.. ;')
#hentikan keganasan t'hdp haiwan!

QuraiStory said...

alolo, comel. muka kesian =) saya pencinta kucing ^.^v

Nur Syafiqah said...

Comelnya.. Saya suka yang hitam tu..

LYSSA FAIZUREEN said...

kucing pun ada warna warni ka ? huahua ...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

somel, tp xsuke tucen

hazdnul shafina said...

somelnyeeeee ^_^ nak satu :D

Unknown said...

hukum mereka macam mereka buat kat kucing tau!hehe..geram betul,semakin menjadi-jadi kes penderaan kucing ni..hurmm..

ambik 1 ye :P thanks!

Busyra Takiyudin said...

comelnya.. btw tq doodle yg apit bagi tu.. :)

Azza Afdzal said...

alololo tomey nya kucing2 ney..uwaa apesal tgk kucing sedih ney..hukhuk

Unknown said...

comel kucing manja tu......

hime s said...

.......
scam la mende tu...
gamba kucing dalam 3 botol tu photoshop..
adeh la..

Kekzamanis said...

Comel! Sayangilah haiwan kerana mereka juga makhluk ciptaan Allah yang hanya ingin tumpang berlindung di bumiNYA.. =)

Asma' Sah said...

Comel kucing2 ni ...

jm said...

salam. betul tue .... haiwan pun ada perasaan .... ciutnya...

awanis said...

comel nyerrr...kucing ni nampak ayu~ hehee...thanks~ (mmg copy semua gmbar kucing tu!!!)

nak tumpang promote sat naa...
boleh dak?

sapa2 minat beli baju muslimah online, bleh la tgk2 kat page ni..trimas..
www.facebook.com/ZandACloset

SUHAIDA said...

akak ambil ye