22 December 2012

Entry Kecewa. Awekku Bertunang Dengan Lelaki Lain

Sedih. kecewa. Tersentap semua ada bila aku dapat taw yang awek aku nie nak bertunang dengan orang lain. Sapa tak sedih. Tengah menaip entry nie dengan penuh kesedihan. Tangan bergetar2 jer. Rasa macam nak stop dari men blog pon ada nie. Hmmm sabar saja lah. Mungkin dah xdak jodoh gamaknya. Apakan daya. Redha jer lah. Huhuhu. Baru jer semangat nak cari duit n mengikat tali pertunangan pada tahun depan, tapi, camnie jadinya.

Oh nadia, awat hang buat aku camnie, kecewa aku hang taw dak. Awat hang ada laki lain tapi hang x habaq kat aku. Taw la aku x sehebat bakal tunang hang. At least bagitaw la kat aku. Dah la aku buat wallpaper tab aku nie gambaq hang. Huk3. Sedihnya weyyyyy... Lagi sedih, aku dapat taw dari mulut orang lain dan bukan dari mulut sendiri. Ohh my god... Takpalah..nak buat camna kan.. Bunga bukan sekuntum. Kumbang bukan seekor. Mungkin banyak lagi bunga-bunga yang lagi wangi.


Mungkin hampa tertanya-tanya siapakah gerangan awek aku tue. Hampa mesti kenai punya. Sebab aku memang duk love-love di status facebook aku dulu. Nie link facebook dia --> TEKAN. Hmm comelnya. Aku tertarik dengan dia sebab aku suka dengan kecomelan dia. Ohhh nadiaku.. Sudah jadi milik orang lain nampak gayanya..Sedihnnnyyaaaaaa... Aku Pasrah.

Mesti ada yang tak kenal ngan Nadia Zuber kan. Dia nie pengacara scoreboard ngan pembaca berita suka buletin utama tv3. Aku minat kat dia. Yang atas tue wayang jer lebih. Kang tak pasal-pasal melodi mai cari aku. Hahahaha. Kontroversi jer lebih. Tadi aku dengaq kat radio yang Nadia Zuber akan melangsungkan pertunangannya pada 30 Disember 2012 nie dengan seorang pemain dan Kapten pasukan Harimau Muda,  Irfan Fazail. Tahniah Nadia sebab buat aku kecewa. Huk3. Dah mereka akan mengikat tali pertunangan selama setahun kalau tak silap aku. Sebab nak suruh Irfan prepare game untuk Sukan Sea. Nadia Zuber nie umoq sama ngan aku, 23 tahun. Tue yang aku kecewa sangat nie. 

Lebih berani lagi, Nadia turut menjawab bahawa dia pernah bercinta dengan seorang lagi pemain bola sepak kebangsaan iaitu Safiq Rahim. Bagaimanapun menurut Nadia, percintaan itu tidak menemui jalan bahagia dan tatkala ini dia sedang melayari bahtera cinta bersama Irfan yang wajahnya seiras Nabil Raja Lawak. Gambaq depa dua kat bawah nie. :-) 

"Irfan memang kekasih saya. Kami sudah secara rasmi menjadi pasangan kekasih sejak setahun lebih yang lalu.

Kalau tidak silap, ketika Aidilfitri tahun lalu. Terus-terang, saya senang berkawan dengan Irfan kerana saya rasa keihklasan dalam darinya. Saya dapat lihat sendiri kejujuran dia apabila bertemu keluarga saya."

 P/S : Aku putus cinta sudaahhhhhh!! Sekian.

49 orang comel komen:

cik lisa said...

sabar bro sabar . Hahah xD .. taniah buat Nadiz , hehe

smyza amiz said...

hampeh...percaya2 aku ingt hg dengan Nadia tuh...
sekali tertipu da~~~

mujagirl92 said...

olololo.. sadisnya entry,,

Emas Putih said...

drama betul haha

Fatimah Nabila said...

Cess..ingtkn betul3..

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

Harimau Malaya lagi :)

EiracayoO said...

apit dah boleh masuk drama kat tv nie ! hahaha

EiracayoO said...

apit dah boleh masuk drama kat tv nie ! hahaha

Anonymous said...

propa lebih ..haisyhh

szumika sakni said...

poyo...bru nak simpati last-last ermm....huhuhu

Sally Samsaiman said...

sabar bro...jgn sedih sangat...dah jodoh...hahaha...poie la cari awek lain...jgn diingat bakal tunang orang...ehee... :P

Zizie Zack said...

ingatkan betul tadi... adess~

Adib said...

mak aiii baru nak kesian tadi. Haiyooo

faqihahhusni said...

Kalah pelakon drama ni..

Unknown said...

benda yg lepas jgn dikonang-konang..klu dikonang..meracun diri..HHAHHA

♥ sitifarhana ♥ said...

sudahhh..dah dah, tak nak sedih2 lagi. kahkah

Nabellaヅ™ said...

Haha. apmd la abg apit ni.
ingatkan betol-2 la tadi.

Athirah said...

ayat xleh blah,,haha
cam kenai je nama tu, kat mana xtau..haha

Unknown said...

LAIN KALI KALAU MINAT,USHA AWAL2..KAN DH MELEPAS..HAHAHA..

Vee said...

Triple facepalm!!! Adoii .____.

Usy@M^^ said...

pergh..ingt btl2 lh td..pndi buat ayat gimik..

LYSSA FAIZUREEN said...

Untung laa . Buat jadi wallpaper tab .. --.--

Fara Tasya said...

sabaq jaa lah

Unknown said...

adoi pkir betul awk becinta ngan nadia. saspen lah haha.

Unknown said...

adoi pkir betul awk becinta ngan nadia. saspen lah haha.

o.O said...

hahaha~ nadia tu comel sangat..

Shazwina said...

cehh! baru nak simpati tadi! jahat fiz. haha. I changed my url http://www.shazwinaosman.blogspot.com

Anizaludin said...

Cis..!

Anonymous said...

Ayat kat atas je lebih =.="" Baru nak kasi motivasi...

alonso.apoyar said...

Bawak bersabar lah wahai apit :D
dah bukan jodoh, ngohngohngoh. btw, tak pernah pulak perasan nadia zuber tu kat tibi tapi comeeeeeeeel woh ;-)

Unknown said...

Adoi...ingatkan Nadia manalah tadi ish Apit ni buat terkejut oqang ja. Hahaha nak pggl Melodi mai seqebuuuuuu. Kbye. Wkwkwk!

FN said...

adooo.. bru je nk tacing

nurhuda said...

kene tipu jugak . huahaaaaaa

Unknown said...

buat saspen jer fiz nie... takde jodoh nak buat camner.....
besok lusa mesti ada yg dtg minang fizz...tunggu aje la....

MANZARINA said...

lers...ampeh.... aku ingt bebetul td....propa rupanya.... xpe... neelofa masih ade....

Chek Atien said...

ingtkan betul...
bru nak ckp...
"cian kat apit.. awek kena kebas"
sekali baca.. TERtipu sudah...
ha4

Chek Atien said...

ingtkan betul...
bru nak ckp...
"cian kat apit.. awek kena kebas"
sekali baca.. TERtipu sudah...
ha4

Cik Eyra said...

huh.hampir terpedaya!

3no gr33ny said...

sadis awek sahabat baca ni

Farahin Ahmad said...

Baru nak percaye.ciss hampeh -_-"

Unknown said...

hampehh.. dah tau dah apitt ni slalu sgt buat cita kasi gempak! HAHA kesian kat apitt.. x pa bnyk lg bnga kat luaq sana.. cari je la yg mna bkenan

Nur Aina Syafiqah said...

huh -.- Ingatkan betul2 lah tadi. Dah kene troll, haish.. *menyamar* .

Syamimi Saad said...

alahai..ingtkan ye2 je betul..kut jadi betul2 nti, naya tau..patah hati terus..hehe..

xpe, boleh cari yang lagi cun pasni tau.. :p

Nadia Johari said...

hampeh punyer apit..dush2..ye2 je..
lagi terkjut nama nadia sme ngn nm aq..hahaha...

Azhafizah MN said...

Alahai apit..dun sedih sedih ok..ada jodoh ngan future wife nnati kan..btw,muka cam lyssa kan?ke?

najihahfara said...

mati2 percaya. aduhai apit ni

Unknown said...

Alahai..Kesiannya...
Sabar jeklah ye..:)

Nabila Abdul Aziz said...

hahahhahah lawak betul entry ni .. sampai tak tergelak aku dibuatnya =,="

Anonymous said...

adesss terkena2