Baca Entry Latest Nie Jugak!

15 December 2012

Design Business Card Untuk Bigbanner Enterprise

Ni lak design bisnes card untuk company aku. BigBanner Enterprise. Enterprise ja pon. Bukan Sdn. Bhd lagi. Huhuhu. Aku kerja sebagai designer di company nie. So far okay la kerja. Tak tekanan sangat kerja. Tapi sekali datang job design, memang pecah kepala lah nak kena pikir design tue. Serabut aku. Tambah plak kalau designer lagi sorang tak mai kerja, haa masak aku nak kena buat sorang. Dah la aku nie takleh dapat tekanan kerja sangat, kang mula la aku nak nek angin. *Confirm hampa pikiaq aku panaih baran kan. :-) 

So bawah nie design bisnes card yang aku design. Lama dah benda alah nie. Aku saja nak update entry kat blog nie. Takdak benda aku nak update, so apa lagi, guna job dulu-dulu lah update. Oh bijaknya aku. Hahahahaa. 

BAHAGIAN DEPAN BISNES CARD

BAHAGIAN BELAKANG BISNES CARD

Bisness card nie dah selamat diprint dah dah ada pon. Kami testing print dalam UV and timbul design tue. Lawa gak tengok kad nie. Nanti kalau aku ada masa, aku pon nak design untuk kad nama fizgraphic aku sendiri lah. Alahai, lagipon bukan mahai pown. Buat dalam 200 keping. Hihihihi. Sapa-sapa nak tempah design & print bisness card, meh roger-roger aku kat fizgraphic@yahoo.com.my. Nanti hampa tunggu lah aku layan hampa no. Kuang3. Okay lah. Nanti nak updated ceta lain lak. Byeeeeeeeee...

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh Whatsapp : 0135971979 


10 orang comel komen:

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

lawa design nie :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

awk design dan print sekali ker?

Hafizzi Aziz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] boleh ja kalau nak suh print sekali. :-)

LaLa mhdnor said...

kagum betul dgn org yg kreatif ni :)

jeles sebenarnya sebab x kreatif :P

Remy hazza said...

nice ler bro.....
unik dan kreatif.......

ಞNUR SYAFINASও said...

lawa :)

Nurmujahidah Ismail said...

nape la tak dikurniakan dengan bakat cenggini,, boleh buat duit,, hehe,, ok, kumata duitan :D

www.mujadafewa.my/

shidaR said...

awat apit xckp apit bt ni semua huhuh..

Nurul Ain Atikah said...

mmg pandai. :D

Anonymous said...

salam..mcmne nak order ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...