Last updated!

11 December 2012

Akhirnya! Selama 1 Tahun 4 Bulan Menunggu Taw!

Aku taip entry nie dalam keadaan yang amat peli dan hepy jugak lah. Nuffnang bermurah hati plak ngan aku kali nie. Dulu aku duk bertanya kabar, duk merayu pasal aku xdapat BE, langsung xdapat-dapat taw. Memang gila lama lah dah stop ber Nuffnang nie. Tipu la kalau aku cakap aku tak jeles tengok blogger-blogger len macam Shida duk dapat BE sokmo. Sedih rasa. Huhuhu. Kalau hampa nak taw kan, nie la 1st BE aku sejak bulan Ogos tahun lepas kalau tak silap. Setahun lebih okay. 


Tadi camna ntah aku p gatai tangan nak bukak Nuffnang aku nie. Log in lah dengan perasaan yang penuh hampa. Tadaaa! aik! Menatang apa CPUV nie. Dengan pantas dan rakusnya aku tanya cikgu Nuffnang aku Cik Shida. Oooo nie la BE. Alhamdulillah. Mintak-mintak Nuffnang dah nampak balik blog aku nie. Sedih kot lama Nuffnang buang aku terkapai-kapai. Hukhukhuk. Nak kata aku curang, tak plak. Tapi okay la, Nuffnang bagi jugak akhirnya selama 1 tahun 4 bulan aku menunggu. 

So kalau nak ikutkan, nie BE aku yang ke 10 la sejak aku bernuffnang nie. Hihihi. Orang lain dah ratus-ratus BE, aku baru 10. Kih3. Alaa xpa la. Aku tak top macam hampa. Aku cuma insan biasa. Achewah ayat. Thanks pada Nuffnang sebab bagi lagi BE kat fizgraphic nie. Tolong bagi lagi ye pasnie. Sila semak balik traffic2 blog nie. Aku kerap duk update blog taw skang. Bertimbang rasa la sikit. Jangan la nampak blogger-blogger femes ja. Support sama blogger bawahan macam kami nie. :-)


47 orang comel komen:

Farra Izzaty said...

okay lah tu ;D btw , header tu ,apit tengah angkat berat ker ? wow hebat :P

sAkuRa rOckerS said...

wah bestnyer..keep going..sy lg langsung x dpt2

Azhafizah Md Nor said...

penantian yang berbaloilah kirenya ni kan..orang sabar selalu dapat yang terbaik..kan?

Mohd Lokman Bin Ramli said...

aku tak dapat2 lagi be ni.. entah bila nuffnang nak bagi

chemay said...

kena rajin bodek nuff kot baru dapat?
hihi

btw tahniahh.
rajin2 apdet n up traffic.
nnti even dapat satu be pun.
kalau dah dapat ratus2 satu be pun dah cukup.
weee
:D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

apit, oklah dh dpt 10... ni ha leeza, belum dapat2 lagi lorh...

afifudinsohaini said...

wuii..dapat BE..bila la aku nak dapat..haha

Cik Fie said...

wah ! bestnya dapat BE :)

Kelana Cinta said...

Untunglah dapat be,,,,*takdapat langsung~

Fendy said...

tahniah dah dapat..

Lyeen De Syifa said...

utnutnglah dpt...T_T
Thaniah apit..

Nor Salmi said...

Alhamdulillah, rezeki tu.. Tahniah! Mungkin lepas ni bertalu2 BE singgah.

baby comel said...

BE tu menatang pe?? Kekeke.. Dah kaya nanti jgn lupa kak hang yg comel ni :p
Moga terus murah rezeki ye

Cikgu Ma said...

sama kot...cpuv zero..setahun lebih dah pasang..sebab x reti menatang nuff...hehe...btw tahniah

Nurmujahidah Ismail said...

apit bawahan? tak bawahan langsung kot,, aiyaaa,,, alhamdulillah nuffie dah ingat kat blog muja jugak few days ago,, :D

MisS BubBLe said...

untungla apit dpt BE.. sy xdpt pn lg, sbelum ni mslh nk log in..tbe2 smlm mnjadi lak reset paswod n dh dpt guna balik nuffnang..tp cm teringin je nk BE..cane la nk dpt ek..wuwuwu

Syamimi_Tahir said...

nuffnang ni pening la . susah betul nak dapat income >,<

Remy hazza said...

tahniah........ dapat jugak rezeki........ semoga terus jadi perhatian nuffnang...... remy jer yg kempunan....

Az Meeda said...

Dah setahun berblog, setia dgn nuffnang tak dapat pun lagi.. Untunglah, penantian 1 tahun 4 bulan yg berbaloi-baloi tuu..

Mia Liana said...

wahhh tahniah ya.. takpe. ni rezeki akhir tahun...

Iqa Syafiqa said...

wahh tahniah hehe

cik buku said...

alhamdulillah ;)

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Tapa la penantian berbaloi :)

Hafizzi Aziz said...

@Farra Izzaty Hahaa. angkat berat la tue. nak ber diet. dah gemok nie. aduhai.

Hafizzi Aziz said...

@sAkuRa rOckerS alaa lg kesian. kena update blog selalu kot.

Hafizzi Aziz said...

@Azhafizah Md Nor tak baloi sangat fiza. setahun tue septtnya banyak lg. tp napa ntah nuffnang nie x nmpak apit. huhuhu.

Hafizzi Aziz said...

@Mohd Lokman Bin Ramli cer anta email kat nuffnang tengok. selalu blogger baru nie depa layan.

Hafizzi Aziz said...

@chemay haah betul satu BE tue kalau dpt beratus2 kan syok, tapi apakan daya mustahil la blogger bawahan nk dpt bnyk tue kan. sapa lah kita. :-)

Hafizzi Aziz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] apit rasa leeza kena kenyit2 mata kat nuffnang tue. hihi.

Hafizzi Aziz said...

@afifudinsohaini haa tue kena tanya nuffnang sendiri lah. hihi. anta email x?

Hafizzi Aziz said...

@Cik Fie best dan terkejut. hihihi

Hafizzi Aziz said...

@Kelana Cinta alaa kesiannya dia

Hafizzi Aziz said...

@Lyeen De Syifa thansk lyeen. hihi

Hafizzi Aziz said...

@Nor Salmi alhamdulillah. harap-harap camtue lah. huk3

Hafizzi Aziz said...

@baby comel hai kak darling. BE tu mcm kuih kaler hijau. xleh mkn, leh tengok ja. hihihi. bila nak dating lg kak? hahahaha.

Hafizzi Aziz said...

@Cikgu Ma hahaha. semua sebut mentang be. ada tutorial apit ajar cara pasang. cer usha di page tutorial k. :-)

Hafizzi Aziz said...

@Nurmujahidah Ismail nuffnang tgh rombak kembali kot. tukar boss kot. baru nampak kita kan. hihihi. lama kot. sedih2. skang dah senyum.

Hafizzi Aziz said...

@MisS BubBLe cuma guna tips dlm blog apit di page tutorial. ada tips dlm tue. apit pon copy dr org. cer aplikasikan. good luck!

Hafizzi Aziz said...

@Syamimi_Tahir apakata main says ngan churp2. senang nak dapat income.

1. http://www.fizgraphic.com/2012/09/waahh-says-pown-berubah-wajah.html
2. http://www.fizgraphic.com/2011/10/tutorial-cara-untuk-daftar-churp-churp.html

Hafizzi Aziz said...

@Remy hazza harap2 camtue lah remy kan. taka, teruskan berblogging, insyaallah ada lah tue nanti. :-)

Hafizzi Aziz said...

@Az Meeda haah. hope nuff sentiasa bagi BE lagi lah, jgn kali nie jer. huhu.

Hafizzi Aziz said...

@Mia Liana alhamdulillah.

Nur Hidayu said...

apa kgunaan & klebihan Nuffnang ? Pleasee, tell me. Lagipun saya blogger baru.. kalau tak kbratan, nnti blas di cbox blog saya ye.. maksih :)
http://penatanpanama.blogspot.com/

Wnurdiyana said...

wahh. best ler ^^ make money :D

Nurul Ain Atikah said...

best la tu, skrg tak dapat 1 BE pun :(

BDRL HSYM said...

untunglah dapat.. 10 kali plak tu.. aku sekali pun haramm.. hahaha

Solehah Shamsuddin said...

tahniah apit.akhirnya dapat juga dy BE ye