Last updated!

26 December 2012

Aaron Aziz Bercerai Kerana Seorang "Cinderella"

Terkejut jugak aku dengar pasal Aaron Aziz bercerai nie kat facebook. Merata-rata aku jumpa. Sampai ke forum pon dah riuh. Ish apa ke benda plak nie. Macam-macam betul la. I minat u bro. U memang kacak. Nama kita lak lebih kurang. Lu Aaron Aziz, gua lak Hafizzy Aziz. Kira sama lah tue. Kalau nak ikut rupa paras, terbukti lah gua lagi kacak pada lu. Hahahaha. Lawak ja. Tobat aku kena paku satgi kat komen. Nie apa kes lak Aaron Aziz bercerai sebab cinderella nie. Macam-macam betul la. 

Mula-mula masa aku baca tue, aku ingatkan hanya cakap-cakap, tapi lepas tengok nie, perghhhh tersentap sioot. Ganas gila abang aaron sampai Cinderella nie nak bercium ngan abang ketul nie. Aishhhh. Dasyat penangan Aaron Aziz nie. Nie orang pangil karangan ka surat layang? Hahahahha.













Lepas ja aku baca terus aku .....................

|
|
v

 Kah3. Lawak ja wey. Aaron seorang yang sangat setia ngan isteri dan anak-anak. Tabik spring kat bro nie. Saja bagi panas ja. Jangan serius-serius ye geng. Mohon Jabatan pelajaran kaji balik pemikiran budak-budak la nie. Pengaruh TV banyak sangat dah sampai bercium-cium bagai. Terok-terok. :-)

P/S : Lepas pekena pil kuda ke apa budak nie. Hihihi.


33 orang comel komen:

Emas Putih said...

hahahaha :D oh yeah?

Maria Menado~ said...

HAHAha... itu kelakar. budak2 ni. nebes bace tajuk tu.

*eh, aku pulak yg nebes* =P

Anis Syerah said...

Lak..Tipu je lah ni?? Cis,ingat ke btol2...

Adib As said...

Alaa dah agak dah nipu ni. Dah tak menjadi dah taktik akakaka

Nik Ainaa said...

pergh! sentap kejap. ingatkan betul =,=

natasyapink said...

Bhaha, ingatkan btol2 aaron aziz cerai

Aiena™ said...

ingat kan btol2 ! -_-

baby comel said...

Kemain nk cium bagai budak2 ni. Huhuhu.. Sabor jelah

tyra lee said...

haha.. ngok la..

buboo said...

kena tipu , eeeeeeee geram geram -,-

Suhaili said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA >< !!!!!!!!!!!!!!! nangis aku baca benda ni ... !!!

nur said...

hahaa.sentap jek! :D

aisyah humaira' said...

amboi. aaron aziz kot :P
haha

Nurul Najihah said...

Tajuk entri sangat- sangat tertarik ... Hinggga najihah sabar tgu loading ...

Nice blog too ;)

Nurul Najihah said...

Tersilap taip ~

Tak sabar

miss fluffy said...

okey fine..budak ni byk tgk cite AAron Aziz belakon smp minat abis..huhuuu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

suka erk apit ni mengena org... isyh isyh....

SM said...

Adeh ! Haha sadis gila !

AienSyahierahDotDot said...

Terkejut beruk dengar Aaron Aziz bercerai.!

Afiqah Adzan said...

Wat suspen je !!

Nadia Johari said...

hahahaa.apada..ingtkn btul2..leh amik line..haha

Carl Lesmana said...

title bukan kemain buat orang eksited tapi rupanya, kelakar la hahahaha..

HAJAR said...

haha..kelakarlah..
cinderella ye?

Syafa Syafiqah said...

Owh, ingatkan betul-betul! Saya dah tahu dah sebab gambar surat tu kawan saya yang share.. Haha

**GELAK SAKAN**

Hana Nordin said...

haha , yang cium tu tak boleh blah punye ayat .

Amanda musa said...

hahaha..budak-budak sekarang...hihi...bahaya nih..

Mas Zull said...

assalamualaikum fiz...mcm2 budak2 skg ni...:)

Aina Sofea said...

Hahaha . Memang cerita ni hot sekarang . Tapi takkanlah betol kott . :D

Remy hazza said...

budak2 zaman sekarang....gila kat aaron aziz sampai macam tu sekali.....

Nurul Ain Atikah said...

dia kahwin pon tak tau.. -.-'

Siti Rohaida Yusof said...

igt betuiii

Misz Mieza said...

Parah da budak nih.. Haha!

Nabila Aziz said...

dunia fantasi budak ni awesomelah :3