Baca Entry Latest Nie Jugak!

17 October 2012

Jom Kita Shopping di Syazwan & Syarazi

Semalam kan, aku ada kuar lepak-lepak kat kedai makan. Dengan membe-membe aku lah. Then aku ada jugak nak jumpa membe aku yang lagi satu nie. Kenal di facebook ja walaupown memang orang Sungai Petani Kedah jugak. Hahahaha. Kalau hampa nak tau la kan, aku taksub dengan vector pown sebab mamat nie la. Sebab tue aku belajar photoshop gila-gila punya. Tok guru takdak, kena la belajar di ---> DVD Top Secret. Hampa mesti nak taw kan sapa mamat nie. Mamat nie nama Syarazi. 

Bro nie ada buat bisnes on9. Bisnes t-shirt, cap, mug, jersey, design2.. macam-macam lah. Semalam aku ada la tengok t-shirt dia. Perghhh quality best kot. Kain sejuk. Tapi sayang, semalam ada size M. Al-maklum lah, dulu boleh la pakai M, tapi skang nie, alahai..L la jawabnya. Hati senang, hidup bahagia, badan makin up la. Hahahaha. Okay tak teori tue? Hahahahaha. Abaikan.

Eh berbalik kepada bisnes on9 nie. Hampa mesti  nak tengok kat tshirt2 yang bro Syarazi nie jual. Okay-okay, jom kita layan dulu baju-baju kat bawah nie. Tapi aku letak sikit ja contoh, nak lebih-lebih, korang boleh terus ke FanPage beliau di SINI. Banyak contoh baju di situ. :-) Trusted.






Banyak lagi. Jom pakat usha-usha kat --> TEKAN SINI

18 orang comel komen:

Emas Putih said...

hohohoho...

miz ruha said...

tetiba rasa seram aje tengok gambar ganaz kat t-shirt tu...

5zol said...

member seguru akulah kembar 2 org tuh.. wat diploma sama2...

Shasha Yacob said...

t -shirt superman idaman ku. ceh

Azza Afdzal said...

berkenan tang mug jer hihi

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

hehe, baju troll uh lawa

Aida Omar said...

Murahlah harga dia.. aida suka design troll forever tu smart. hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

design cawan tu menarik juga.

Anonymous said...

I am in fact glad to glance at this website posts which contains tons
of valuable information, thanks for providing such information.
Here is my site :: marlboro catalog

Anonymous said...

It's going to be end of mine day, but before end I am reading this great paragraph to increase my knowledge.
Look at my web page ; cheap marlboro lights cigarettes

Anonymous said...

Hey there would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm looking
to start my own blog soon but I'm having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for
something unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!
My web site :: marlboro miles catalog

Anonymous said...

vhfh christian louboutin pas cher zjuhh doudoune moncler vhbkae http://doudounesmclersdesoldes.webnode.fr/ h a z do

Anonymous said...

I couldn't refrain from commenting. Perfectly written!
Review my web-site ... camel cigarettes

Bang Chik said...

wey apit...aku nk t-shirt superman tu...berapa hrga bro...nak sail L

Anonymous said...

This paragraph will assist the internet people for creating new
web site or even a weblog from start to end.
Look into my page ; camel cigarettes

❤ Engku Adlina ❤ said...

Entri yang sangat menarik! Jom join segmen tisya nak ?? http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/1st-segmen-by-tisya-jom-bertukar-doodle.html

Awak cuma follow, lukis, warna, & tulis sahaja.

Nurul Ain Atikah said...

besh2 hehe.. mug tu unik. design laen ada tak?

Anonymous said...

Wow, amazing blog layout! How lengthy have you ever been
running a blog for? you make running a blog glance easy. The entire glance of your web site is
fantastic, as well as the content!

Here is my web page fiat 126p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...