Baca Entry Latest Nie Jugak!

24 October 2012

Freebies Doodle Muslim Pergi Haji

Lama tak buat freebies kat hampa semua. Nie dekat nak raya nie elok sangatlah aku buat freebies muslim pakai serban nie. Comel plak. Tapi gambar nie aku modified dari ilmi-islam.com. Hampa boleh serbu website tue untuk dapat info-info pasal islam. Freebies nie sempena dengan Hari Raya Aidiladha hari jumaat nie. Eh jumaat kan. Haa mak ayah sapa yang p haji tue? Moga jemaah haji selamat pulang nanti ya. :-) Hampa amik lah freebies nie dah wish Aidiladha pada kawan-kawan kat blog ngan facebook :-)
Mohon bagi duit raya kat apit --> TEKAN

Tahun lepas kalau tak silap aku, ada gak buat freebies aidiladha. Cartoon lembu kot. Haa betul-betul, ada la yang tahun depan. Hampa nak amik freebies tahun nie boleh, yang tahun depan hampa TEKAN sini okay. Tue ja kot nak update hari nie. SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA ye. :-) Salam.

P/S : Teringat Adam Mukhriz plak di Tanah Suci Mekah dalam ceta Adam & Hawa. Hihi.



20 orang comel komen:

miz ruha said...

kacaknya...
selamat hari raya aidiladha... ^_^
dah bagi duit raya kat apit...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Waaa so cute ...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

So cute!!

Syaz Blackrose said...

So Sweet...
Selamat Hari Raya Aidiladha...
Jangan lupa amik duitr raya nanti ye

Deq's Qienz said...

Nsemnya apit.yg muslimah g aji xder ke??

Arrien ::@man!:: said...

Comelll..:D
Slamat hari Raya Aidiladha..
best cerita adam dan hawa tu..
novel dia pon best :)

Emas Putih said...

oh ppuannye mana? ^^

shidaR said...

cute!!

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

nak ambil 1 ya

Aien_Aen said...

Comel.. Selamat Hari Raya Aidiladha abang Apit :)

amranaiman said...

slmt hari raya haji :D

Aida Omar said...

comeynye.. sedekah duit raya kat apit sempena raya nie :)

Anonymous said...

delivers the latest breaking scuttlebutt and information on the latest apex stories, withstand, vocation, fun, diplomacy, and more. Pro in-depth coverage
<a href="http://http://oczyszczanie-organizmu.com.pl>oczyszczanie</a>
[url=http://oczyszczanie-organizmu.com.pl]oczyszczanie[/url]

Nurfatin Atikah said...

cute! klu apit teringat adam mukhriz, fatin teringat kat adam af, sbb sejak dia berhijrah, dia selalu pakai jubah. :)

Solehah Shamsuddin said...

comel :)

Anonymous said...

salam,

apit, akk minx izin amik doodle yg comel kt blog ni ye... nk wat hias2 dlm kelas.. terime kasih bnyak2 ye dik :)

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

saya amek yg ni...

Amer Amirah said...

amik satu

Nurfatin Adibah said...

Assalamualaikum :) Saya ambil buat doodle ni buat poster program. Terima kasih & sangat comel.

nurhamiza shuhada said...

ambil satu eh?thanks :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...