Last updated!

23 October 2012

Ada Lemak Berlebihan Macam Aku? Jom Pakai Nie..

Haa lama x update entry kan. Kali nie entry nak promote satu produk nie jap. Apit tak dapat apa-apa komisen pown tapi nak berkongsi dengan hampa semua yang ada masalah lemak lebihan mcm aku nie boleh la try dengan produk nie. Serius menjadi. Insyaallah. Hampa cuba try tengok. Dun wory lah. Tiada bahan kimia. HALAL. Insyaallah berkesan. Belum cuba belum tahu kan.

Hampa nak kurus dengan hanya sapuan lotion? Tak mau rasa panas and berbau minyak angin ketika ke tempat kerja, universiti, sekolah dan lain-lain tempat? Jom try Inchloss by Felinna yg selling Fast ! Baru sahaja dipasarkan ! Memang berkesan! With KKM number and HALAL logo.. Krim color pink (Pompuan kan suka pink..Kan? Sangat Wangi, mint and sgt lembut ! Yang paling penting, Perempuan & Lelaki boleh pakai... Aku pown rembat gak satu nie. Lebihan lemak di perut. Hahahaha.


Produk nie baru di pasaran untuk hilangkan lemak2 berlebihan, melembut dan merawat kulit badan agar lebih sihat, flawless, wangi semulajadi dan slim. Satu botol 180 ml tahan lebih kurang 1bulan ++ dengan penggunaan 1 hari dua kali..kalau byk kali bergantung pada penggunaan 

Harga Jualan: RM75 
FREE POSTAGE ! 
KENAPA INCHLOSS BERBEZA DAN SPECIAL DR PRODUCT LAIN??
Hampa TIDAK PERLU DIET untuk kelihatan slim.. Hampa MAMPU untuk lose 5kg in a month tanpa diet, kalau diet agak-agak 20kg turun insyaallah.. Lotion ni jugak SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka, NO NO NO) bau mcm pakai perfume ya, bau yg sgt2 comel dan sweet gitu...wangiiiiii mcm lotion wangiii tuuuu... TIDAK TERLALU PANASSSSSSSS!!! INCHLOSS sgt mesra pengguna ya,dia rasa berangin n mint2 gittew xde la rasa mcm kena salai...hehe.. INCHLOSS xde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda memudarkan selulit2 or apa2 yg menggerutu di kulit... Pengeluar dah hantar utk dibacakan 30 juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..(Jd jangan langkah ya)
Jom kita tengok Testimonial dari customer Produk Nie --> TEKAN
p/s : Bagi sapa2 yg nk kurangkan inci dan berat badan laju2 PM sy di FB Atieka Ismaill dan Whatsapp / SMS 017-4118283



15 orang comel komen:

hananhadila said...

apit ade lemak berlebihan k ??
hanan tengok ok jee

Mrs Velentine said...

menarik ni...

Solehah Shamsuddin said...

amboi, lemat berlebihan tu selulit ke?

Hafizzi Aziz said...

@hananhadila Haaa hanan tgk luaran. dalam nie, haaa.. memboyot dah. kih3.

Hafizzi Aziz said...

@Mrs Velentine Sangat menarik. Roger2 Atieka Ismail untuk maklumat lanjut. :-)

MawardiYunus said...

kelas ko bro meniaga produk kecntikan plak ke uhuhu

♥ Nana BamBam ♥ said...

ada gak kengkawan tag gmbar felina nih...rase mcm nk cube..huhu

Emas Putih said...

ini barang baik punya hahaha !!

Hafizzi Aziz said...

@MawardiYunus Hahahaha. sejak dua menjak nie memang aku suka benda2 kecantikkan nie. hahaha

Hafizzi Aziz said...

@♥ Nana BamBam ♥ haa kan3. roger jer Atieka Ismaill dan Whatsapp / SMS 017-4118283.. :-)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

da mlas nk diet2... hubby pun rredha je dpt bini bolat huhahuha

timm_bill said...

amboi...

Nurfaezah Abdullah said...

dan aku pula nak gemuk :s sengal lah asyik kena tegur "aiii skinnynya ngko" huhu.

Aida Omar said...

agak2 lemak kat perut apit tu turun mohon suggestkan ke aida eh :P teringin betul nak hilangkan lelemak nie.

Anonymous said...

First off I would like to say great blog! I had a quick question which I'd like to ask if you don't mind.
I was curious to find out how you center yourself
and clear your thoughts prior to writing. I've had a tough time clearing my mind in getting my ideas out. I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Cheers!
Here is my web-site ... camel cigarettes coupons