Last updated!

25 May 2012

Yusry Reka Banglo Untuk Lisa Surihani

Pengarah dan pelakon Yusry Abdul Halim, 39, mengakui dia mencipta sendiri banglo yang dibina khusus untuk isterinya, Lisa Surihani, 26, yang dijadual siap menjelang Julai ini di kawasan kediaman elit di Country Height Resort, Kajang dekat sini.

Menurut Yusry, dia ada meminta pandangan Lisa mengenai rekaan mahupun hiasan di dalam banglo tersebut tetapi isterinya itu tidak mahu mengambil tahu kerana ketika itu mereka baru merancang untuk berkahwin. SINI JUGA --> http://bit.ly/NpRu7Q

Gambar sekadar hiasan sahaja. Peace.

“Rumah itu mula dibina pada bulan November tahun lepas sebelum kami berkahwin. Ketika itu saya dan Lisa baru merancang mahu berkahwin. Bila saya beritahu fasal rumah padanya, dia tidak mahu tahu sangat mungkin dia fikir masa itu kami belum ada ikatan yang sah.
“Bila dah kahwin, tidak sangka pula cita rasa kami serasi. Jadi, tiada masalah. Kami membeli perabot bersama dan semua cita rasa kami serasi,” katanya semalam. - kosmo online-

p/s : Apa la nak beli kat bini aku nanti. Hahaha.

17 orang comel komen:

♥ Ain ♥ said...

woot woot . nnty ain dahh kawen , ftre hsbnd buat umah jgakk utkk ain . ahha

#GATAL !!

Syed Salleh said...

Damn.. loaded betul

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

Najwa said...

Goodluck !

sis92 said...

peh untunglah kawen dgn org kaya

nanad™ said...

apit.. salam.. nak tahu?.. kasih sayang tu dah cukup untuk seorang wanita daripada harta benda.. jika seorang wanita tu ikhlas mencintai.. tp kalau wanita tu x ikhlas.. gunung emas pon x cukup bg diri dia.. peace :D

Fiza Diaries said...

Wahh, best sangat! untungkan lisa.. terasa sedikit 'kejelesan' disitu..

nadia :) said...

untungnye...~ nkjugak >,<

anakmuda said...

berangan lah nak dapat husband macam tuh..

Awan Nina said...

untunglaa lisa..

MawardiYunus said...

huntungla kan

kaishin said...

hadiah untuk isteri tercinta kan..semoga berkekalan hingga akhir hayat..amin

Solehah Shamsuddin said...

wah nak rumah jugak.bestnye dpt suami kaya kan...

Nurul Aisyah said...

Love your wife forever...heheheh


hahha

best lah Lisa...

ciksengeh :D said...

alolo , comelnye mereka ..

Husnalyas said...

Sweet nye mereka :D

LaLa mhdnor said...

bertuah Lisa, ummm sape nak buat rumah utk lala :(

sHaR!Na eLyaNa said...

Ohwww..romantiknya..lisa bruntung dia kan..afit, sha bole request doodle sumandak smpena hari kaamatan nnt, if bole la..hehe thnks