Iklan Terbaik Bulan Ini!

Baca Entry Latest Nie Jugak!

01 May 2012

Tudiaa...Berenang Plak Cuti-Cuti Nie...

Assalamualaikum w.b.t.

Korang buat apa hari nie kat umah? Kan cuti Hari Pekerja a.k.a Hari Buruh. Tak kuar shopping ngan family ke kawan-kawan ke? Apit hari nie ada gak la aktiviti baikk punya. Hahaha. Tak la bosaannn kat umah kan cuti-cuti camnie. So bincang punya bincang dengan my kazen si paitkeding tadi tengahari, plan nak bermandi manda, berenang, berendam, menyelam sambil minum air dan makan kat kolam. So al-kisah terjadi lah kisah nie. Memula lepak dulu tengok pemandangan garden kat umah sambil lepak2 hisap rokok. (oopps! merokok membahayakan kesihatan) lepas tue TERJUNNNNN!!!!

 
 

Dah penat mandi semua, kami pown pekena nasi bungkus yang beli tepi jalan tadi, pekena dulu kat tempat makan. Makan benda nie gak tadi ---> http://bit.ly/IIvy1r Sedap! Dah kenyang, baru stop mandi. Haa. Lama gila tak berendam cam tadi. Lega. Puas dah berenang. So  malam nie ada bola. Kedah vs Kelantan. Hope Kedah menang. Pulun Kedah Pulun. Okaylah korang. Bola dah nak start. Itu saja nak update. Byeee...

17 orang comel komen:

Fiza Diaries said...

Wahh, besttnyee..lgpun hari ni panas sgt. memang kena "guuu" laa klu dpt berendam..hekhek..Pulun Kedah pulun! ^_^

shark said...

pergh..
cam budak kecik dh aku tgk main air..
heeh.

Rubikz Key said...

weww, msti best gilaa.

Haruno Hana 하나 said...

wahhh.. bestnya mandi kolam XD tambah2 cuaca panas camni.. jeles >__<

aisyah humaira' said...

wah ! bestnya :)
niera cuti ni pun berendam jugak dari pagi ke tengahhari di air terjun sungai gabai,hulu langat,selangor :)
memang syokk ! :D

nasir hamzah said...

seronok ler dapat mandi kolam.. huhu

Nurul Aisyah said...

hehe..bestlah dpt jalan2...saya tadi nak jalan x jadi...kereta buat hal = =

qiE said...

cantik kolam, teruja tengok air =)

deno said...

wah seronoknya apit... deno pun ingat nak pi berenang la esok kat pusat akuatik :)

shida'R said...

private ke kolam ni?? nmpak special jerhhh ekekek ^_^

Hafizzi Aziz said...

@shida'R haah private sebab nie kat umah la shida. Hihihi.

afzalsukasuki said...

ni kalau aku masuk mandi sama, ada dikenakan sebarang caj tambahan tak??hahaha

FARAH deeb said...

Bestnyelah ade kolam!
My latest Entry :)
The Beginning of the new

iena said...

cantiknya kawasan kolam renang tu..umah sendiri ke?

Hafizzi Aziz said...

@iena Haah. Rumah family. :-)

Solehah Shamsuddin said...

biar betul ni umah family Apit,mmg best la cmni.jap2 mcm knl je paitkeding tu?alamak mmg kenal la.xsgka dy kazen Apit.hehe kirimsalam kat dia.

cinta pink said...

apit..dalam dak kolam tu hehe...kalo paraih pinggang x best la hehehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...