Last updated!

10 May 2012

T-Shirt Group We Love Arts Dah Sampai

Hepy la plak hari nie. Memang dah lama dah tunggu nak post entry nie. Hahaha. Semangat la plak aku nie. Eh mesti lah semangat wey. Pasepa? Haa sebab T-Shirt untuk group We Love Art dah sampai maa. Korang boleh join group nie --> We Love Art. Kalau korang ada karya atau arts boleh la ping entry kat situ. Tadi balik jer dari ofis, nampak ada bungkusan siap dengan riben sekali (lupa nak snap pic). Thanks kepada azhafizah.com sebab bersusah payah demi ahli2 We Love Art untuk sediakan baju nie kat kami. So bila nak buat gathering lak wey? Hihihi. Boleh la share2 ilmu yang ada kan. Bestnya! -- > http://bit.ly/IMrtzb


So lagi sekali nak promote group nie --> We Love Art. Jom kita join ramai2. Cantik-cantik gambar kat atas tue? Hahaha. Puji diri sendiri maa. Tapi topeng anonymous tak dilupakan lah, Mesti pakai punya. Okay lah korang. Daa. Salam. 

11 orang comel komen:

deno said...

wah bestnye!!! deno pun nak join la! deno mmg minat art dari kecik, baru tahu ada group ni.. huhu

orycandy said...

mmg kemas lah baju tu^_^

Rubikz Key said...

waa, untung la. cantik baju tu :)

NiaLidia. said...

lawa laaa. tp nia masuk lewat sikit. jeles pulak :(

MawardiYunus said...

nak join la, leh ka??

Azhafizah[フィザ] said...

amboii apit..sakan na bergaya dengan baju baru..sapelah OP apit tu..nice shoot btw ^__^..mmost welcome apit..sama sama majukan WLA

AlyNn NyzAa said...

nak baju tu jugak...tp abg apit belanja...ngeh3 :P
kawan2, jum join contest ni kalau nk menang rm200
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

shida'R said...

perghh abg apit..hencemmm la..nk kenaiii ^_^

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

wah!! mmg betul pkataan FIZGRAPHIC pling penting..huhu..Apit jemput join segmen sy : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

Solehah Shamsuddin said...

alahai cantiknye t-shirt ni.tp sy cme ske art je,xpandaila skill2 art ni.ermmm

eyka said...

Smart baju nye ... topeng anonymous tu pun smart gak ,, apit buat sendiri ke topeng tu ?? :D