Last updated!

03 May 2012

Kreatif! Itu saja Yang Aku Boleh Cakap..



Assalamualaikum w.b.t semua.

Korang pernah dengar tak pasal lukisan 3D? Cer korang google. Sangat bijak pelukis2 nie. Camna diorang boleh lukis bagi nampak macam timbul camtue ha? Mesti dorang ada guna sudut2 tertentu untuk menampakkan lukisan tue betul-betul hidup dan timbul. Jom kita tengok starting lukisan 3D jalanan yang dorang lukis. 


Gila lah. So brilliant lukisan 3D atas jalan nie. Memang hebat. Teringin nak belajar buat 3D camnie. Tapi kena belajar dulu sudut, titik starting untuk buat camnie. Memang hebat pelukis nie kan. Kalau korang nak tengok banyak lagi lukisan 3D jalanan, korang google ja. Ada banyak taw! Semua super amazing!

21 orang comel komen:

|shuhadaothman|TM said...

mak aihh. memang nmpak real gle !

Solehah Shamsuddin said...

apit,agak2 nye apit berani x terjun dalam tu..hahaha

Nurul Aisyah said...

huhu sy pernah tgk kat mana tah...

mmg hebat kan :D

Tentang Kita said...

nmpk real la...gayat wei duk tepi2 tu

farahliyanaomar said...

kreatif sangat!

MieraSofea said...

pic bawah sekaly paling awesome :D

NINA AMIRA said...

menariknya

◕ ‿- yuyun ◕ ‿- said...

mesti takut nak jalan atas jalan nih , takut jatuh eihh :)

Cik Kay Jue said...

wow.... like!

Cik Tie@Akak said...

eee..nampak cam seram jer

fieda said...

gayat ni nk jalan atas tu,.

Che Rosliza Che mat said...

Memang menakjubkan...seram pulak tengok...

eyka said...

so AMAZING !! macam gaung tu .... sy tgok dalam ni je dh gayat ... hahhaha .... ^^v

niedaida said...

kalau jalan at situ mesti rase takut.tengok pom ngeri :)

Azhafizah[フィザ] said...

imaginasi tinggi nak hasilkan 3D..superb!

teratak hati said...

realnya..takut tengok org tu cam nak jatuh dalam tuh..

deno said...

wow!!! memang awesome giler!! best kan kalau kite pun pandai lukis mcm nie...

syira said...

this is totally awesommmmeeeee!!!

syira said...

this is totally awesommmmeeeee!!!

Solihin Zubir said...

lukisan 3D mmg tersangatlah awesome..

mesti rsa mcm gayat je.. haha..

hazdnul said...

awosome...huhu..memg kretif nih..