20 May 2012

Kakak Aku Selamat Lahirkan Bayinya. Alhamdulillah.



Assalamualaikum w.b.t

Hujung tahun lepas, akak apit yang last sekali dah selamat ijab kabul. Lupa dah pernah buat entry atau tak pasal akak aku kahwin dulu. Hahaha. Mungkin time tue tak bergiat nak berblog lagi kot. Abaikan. Jangan terkejut apit ada 5 akak. Hahaha. Dah berapa banyak anak buah pown dah tak terkira dah. Ha meh tengok dulu gambar pasangan yang sudah bergelar ibu bapa semalam. Hihihi.
sory kalau gambar apit tangkap nie tak cantik

Dari hari Khamis, pukul 5 pagi kami dikejutkan dengan panggilan telefon dimana kakak aku dimasukkan ke hospital sebab dah ada simpton2 baby dah nak meronta-ronta nak keluar. Duduk punya duduk kat Hospital Sultan Abdul Halim kat Sg. Petani nie, baby takmau keluar plak. Dia pandai ajak bergurau rupanya. Semalam doktor terpaksa melakukan operation untuk keluarkan baby kakak aku. 

sory sebab kualiti gambar handphone jer.

Tahniah kepada abang iparku, Khalid dan kak aku Intan sebab dapat lahirkan bayi yang comel. Putih melepak. Baby boy taw. K-Pop ke? Kah3. Makin bertambah la duit apit kena keluarkan untuk raya tahun nie kan. Waduh3. Raya nie lak kemuingkinan kak aku yang lagi sorang plak bersalin. Hahahaha. Jenoh. Makin ramai umat Nabi Muhammad S.A.W. Alhamdulillah.

32 orang comel komen:

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

alhamdullilah selamat semuanya..tahniah!!!
xsabar nye nak ade ank sendiri..:)

Unknown said...

tahniah apit jadi pak menakan yg baik tau...comel gebu..kiut miut..mama suka baby baru lahir..tentu wangi..apit dah dukung ker?..heheh

FIZGRAPHIC said...

@NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA sabar2. hihi.

FIZGRAPHIC said...

@izan mama mia belum lagi mama. Japg baru nak p hospital tengok. Nak gomoi2 japg. Hihi.

Cik Kay Jue said...

tahniah.... best nye...

AlyaaIBH said...

tahniah apit sekeluarga. :)

Anonymous said...

wahh, tahniah. comel baby tu! :)

Qienah said...

comel je baby..:)
tahniah buat apit n family ye..

Anonymous said...

tahniah buat kakak apit sekeluarga.. so anak buah dah dapat anak sendiri bila??

FIZGRAPHIC said...

@Citra NaniZam Anak endiri lambat lagi kot hihi.

Fadzmie said...

Tahniah bro. Anak sendiri bila lagi? Haha.

Ignorance said...

lama dh x komen sini.
Btw, baby tu comel, putih gebu ^_^ Huhu ~

jijah khadijah said...

Wahh , tahniah , c0meynye anak buah Abg Apit nie , huhu , :D

StuntWomanWho :) said...

untunglahh dapat anak buah banyak . mesti meriah :)

Unknown said...

Alhamdulillah ", comei baby tu

Unknown said...

tahniah!! baby yang comel!

Unknown said...

tahniah!! comel baby tuh =)

Mawardi yunus said...

wah tomei2 :)

Gigi Besi said...

Subhanallah , comeynya anak saudara :D

Rasa nak dukung cubit cubit :)

3no gr33ny said...

tahniah buat api dan keluarga..makin meriah la rumah raya nanti =)

Unknown said...

Alhamdulillah.. tahniah! anak buah apit comeyyy sangat.. membesarlah dgn baik.. harap dapat jadi seorang anak yang soleh.. Aamiin.. :)

Unknown said...

comel2... sme seperti mak bpk die... hehe

rAIHan said...

alolo..comey nya..

yayahnasake said...

TAHNIAH... makin tua lah abang Anon yerk

diminta untuk terjah ke sini... terima kasih for the tuto

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/new-header-new-theme.html

Unknown said...

Tahniah buat apit dan keluarga dapat orang baru.. bertambah besar keluarga apit.. comeynye.. macam muka mak dia kot sikit2 upe bapak dia.. geram nye..

Shida Radzuan said...

tahniah derr..comel ank buah luuu...parakkkk raya nnt hahaa... ^_^

Anonymous said...

kak intan ke?? alhandullilah... tahniah apit.. meriah.. kirim salam kat si comel zara kot.. lupa dah nama dia :)

eyka said...

best ade ank buah ramai ... sy ade 14org ank buah .... meriah gitu ... duit raye pun kene keluar byk ,,tp ,, tak kisah lah ... :D

Cikpijaaa said...

Congrats buat apit sekeluarga ya :)


Geram tgk ! Baby comel. Ngee :DD

Unknown said...

alhamdulillah,tahniah apit... dh dpt anak buah...comelll

cik kiwi's said...

alhamdulillahhh..comel!!!!!!!!!...:))

Unknown said...

tahniah apit...comelnya baby nie...