Last updated!

20 May 2012

Kakak Aku Selamat Lahirkan Bayinya. Alhamdulillah.



Assalamualaikum w.b.t

Hujung tahun lepas, akak apit yang last sekali dah selamat ijab kabul. Lupa dah pernah buat entry atau tak pasal akak aku kahwin dulu. Hahaha. Mungkin time tue tak bergiat nak berblog lagi kot. Abaikan. Jangan terkejut apit ada 5 akak. Hahaha. Dah berapa banyak anak buah pown dah tak terkira dah. Ha meh tengok dulu gambar pasangan yang sudah bergelar ibu bapa semalam. Hihihi.
sory kalau gambar apit tangkap nie tak cantik

Dari hari Khamis, pukul 5 pagi kami dikejutkan dengan panggilan telefon dimana kakak aku dimasukkan ke hospital sebab dah ada simpton2 baby dah nak meronta-ronta nak keluar. Duduk punya duduk kat Hospital Sultan Abdul Halim kat Sg. Petani nie, baby takmau keluar plak. Dia pandai ajak bergurau rupanya. Semalam doktor terpaksa melakukan operation untuk keluarkan baby kakak aku. 

sory sebab kualiti gambar handphone jer.

Tahniah kepada abang iparku, Khalid dan kak aku Intan sebab dapat lahirkan bayi yang comel. Putih melepak. Baby boy taw. K-Pop ke? Kah3. Makin bertambah la duit apit kena keluarkan untuk raya tahun nie kan. Waduh3. Raya nie lak kemuingkinan kak aku yang lagi sorang plak bersalin. Hahahaha. Jenoh. Makin ramai umat Nabi Muhammad S.A.W. Alhamdulillah.

32 orang comel komen:

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

alhamdullilah selamat semuanya..tahniah!!!
xsabar nye nak ade ank sendiri..:)

izan mama mia said...

tahniah apit jadi pak menakan yg baik tau...comel gebu..kiut miut..mama suka baby baru lahir..tentu wangi..apit dah dukung ker?..heheh

Hafizzi Aziz said...

@NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA sabar2. hihi.

Hafizzi Aziz said...

@izan mama mia belum lagi mama. Japg baru nak p hospital tengok. Nak gomoi2 japg. Hihi.

Cik Kay Jue said...

tahniah.... best nye...

AlyaaIBH said...

tahniah apit sekeluarga. :)

Anonymous said...

wahh, tahniah. comel baby tu! :)

Qienah said...

comel je baby..:)
tahniah buat apit n family ye..

Citra NaniZam said...

tahniah buat kakak apit sekeluarga.. so anak buah dah dapat anak sendiri bila??

Hafizzi Aziz said...

@Citra NaniZam Anak endiri lambat lagi kot hihi.

Fadzmie Mohamad said...

Tahniah bro. Anak sendiri bila lagi? Haha.

Laurie Gina said...

lama dh x komen sini.
Btw, baby tu comel, putih gebu ^_^ Huhu ~

jijah khadijah said...

Wahh , tahniah , c0meynye anak buah Abg Apit nie , huhu , :D

Mish eika :) said...

untunglahh dapat anak buah banyak . mesti meriah :)

Cik Anis said...

Alhamdulillah ", comei baby tu

keli menari said...

tahniah!! baby yang comel!

Rozuan Ismail said...

tahniah!! comel baby tuh =)

MawardiYunus said...

wah tomei2 :)

Nursayidatina Aishah said...

Subhanallah , comeynya anak saudara :D

Rasa nak dukung cubit cubit :)

3no gr33ny said...

tahniah buat api dan keluarga..makin meriah la rumah raya nanti =)

Fiza Diaries said...

Alhamdulillah.. tahniah! anak buah apit comeyyy sangat.. membesarlah dgn baik.. harap dapat jadi seorang anak yang soleh.. Aamiin.. :)

Nurul CLumsy Gurl said...

comel2... sme seperti mak bpk die... hehe

rAIHan said...

alolo..comey nya..

yayahnasake said...

TAHNIAH... makin tua lah abang Anon yerk

diminta untuk terjah ke sini... terima kasih for the tuto

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/new-header-new-theme.html

Aida Omar said...

Tahniah buat apit dan keluarga dapat orang baru.. bertambah besar keluarga apit.. comeynye.. macam muka mak dia kot sikit2 upe bapak dia.. geram nye..

shida'R said...

tahniah derr..comel ank buah luuu...parakkkk raya nnt hahaa... ^_^

Anonymous said...

kak intan ke?? alhandullilah... tahniah apit.. meriah.. kirim salam kat si comel zara kot.. lupa dah nama dia :)

eyka said...

best ade ank buah ramai ... sy ade 14org ank buah .... meriah gitu ... duit raye pun kene keluar byk ,,tp ,, tak kisah lah ... :D

CiK FizA said...

Congrats buat apit sekeluarga ya :)


Geram tgk ! Baby comel. Ngee :DD

Shima said...

alhamdulillah,tahniah apit... dh dpt anak buah...comelll

cik kiwi's said...

alhamdulillahhh..comel!!!!!!!!!...:))

Tentang Kita said...

tahniah apit...comelnya baby nie...