Last updated!

28 May 2012

Jawatan Kosong Terbuka 2012

Salam blogger. Hyep korang. Sapa kat sini yang sedang mencari kerja di Malaysia nie boleh la try aplly kat sini. Banyak jawatan kosong terbaru 2012 kat JobsCebtral. Korang hanya perlu isi dan submit. Nanti macam biasalah korang akan dapat panggilan dari pihak dorang untuk temuduga. Kat bawah nie contoh borang online yang pelru korang isi. Good Luck!

Untuk keterangan lanjut ---> http://bit.ly/LwdyJu
Lepas dah isi semua, korang hanya perlu submit dan tunggu jawapan.
INGAT! Nak kerja, kena berusaha, jangan putus asa okay.
Itu saja nak share hari nie. Daa. Salam.

1 orang comel komen:

Norliza Nordin said...

owh info yang sgt berharga ni. Thanks. sebab sy mmg tengah mcari keje ni..