Baca Entry Latest Nie Jugak!

01 May 2012

Freebies Header Blogger Boy | My Memories



Assalamualaikum w.b.t kepada semua..

Tadi apit ada usha2 la kat freebies. Pastue ada perasan yang bahagian freebies header untuk lelaki macam kurang la plak. Memang sah2 kurang la ooi. Ada satu ja. hahahaha. So tetiba nak tambah koleksi freebies header untuk blogger2 kacak kat luar sana. Untuk header sebelum nie korang terjah jer lah kat SINI. Kat bawah nie apit kasi free lagi header kat korang. Disebabkan ramai nak tempah header kat apit, tapi apit tolak. Apit nak bagi free jer senang. Tak payah bazir-bazir sangat lah. Amik jangan tak amik.
Saiz header nie 800 x 300
Korang klik gambar, Right Click dan Save Image.
 
 
 

Kalau korang dah amik tue, korang gtaw lah ye. Apit nak jugak terjah belog korang tue tengok camna rupanya bila header nie ada kat belog korang. So untuk freebies yang akan datang nie bagi sempoi lagi. Hmm okay lah. Salam. 

10 orang comel komen:

cik.blogger. sengal said...

cantik gambo tuh....

Rubikz Key said...

hensem meyhh. nice2.

Joel Leslie said...

terbaekkk. :D

Joel Leslie said...

terbaekkk. :D

cerita apakah said...

bro nak tukar my memories jadi nama blog x boleh ke??

Nurul Aisyah said...

wah....bestlah lelaki...

etuza said...

jemput tau ke laman pesona, blog uncle.yang tak pun indah itu, ada apit kat sana.

Nurul said...

lawa giler

Nuha Amin said...

cantik2 ..
ad ambik td ..

Solehah Shamsuddin said...

nak bagi kat pakwe,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...