15 May 2012

Freebies Doodle Selamat Hari Guru 2012

Hai korang. Sebab terlalu khusyuk duk lukis DP untuk Free Palestin di Fcebook, sampai lupa plak besok Hari Guru. So cepat2 apit lukis untuk Hari Guru besok. Apit dah siapkan setiap warna masing2. Korang boleh la copy dah upload di wall cikgu2 korang. Sekarang nie cikgu pown dah ada facebook. Bukan cikgu ja..lecturer ke..ustaz or ustazah..yang mana pernah mengajar kita, semua guru kita kan. 
Meh tengok sini dulu meh ---> http://bit.ly/K6WKJ8

Moga doodle nie dapat membantu korang menyampaikan Selamat Hari Guru untuk cikgu2 sekolah, lecturer, ustaz ajar mengaji dan macam2 lagi. So apit nak wish, Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru kat sekolah dan tempat apit belajar dulu dan seluruh Malaysia. --> http://bit.ly/K6WKJ8 Salam. Daa.

44 orang comel komen:

- said...

cantik.nak satu....nuff kat dia (^-')

Izzati Syazwani said...

Wah comel !!
Zati pikir nak buat kad untuk esok..Bolehlah print and tampal doodle apit nie untuk nampakkan kad tu lagi comel kan ?? :)

Eyqa Hasnan said...

sumpah comel . mata cikgu gempak ! haha

Anonymous said...

Fiz + Graphic = FizGraphic!
Cikgu , saya pandai tak cikgu? Cikgu saya nak curi gambar - gambar cikgu boleh :D Tapi saya nak minta izin dulu sebelum curi. Sayakan baik..

Shad said...

dhira kidnap ye gambo kat atas ni..hihi mekasih bro.apit..

Aira Amir said...

ambik satu ye..comel sangat!
#kita bagi cikgu kita hadiah belacan je#

Aindewww said...

ambik semua boleh??

Cikpijaaa said...

comel ! ambik ya :)

CikMunBlogger said...

hehe , atoto . comel nye .
nie print nie , kasi kat cikgu . letak dalam frame . ehehe . :D

Nurain Jamil said...

ambik satu ye... ;)

Siti Nurhaliza Idris said...

saya ambik kkkkkk.. kitorang nak kumpol lukisan untuk buat banner hari guru..thank bebanyak..

Unknown said...

fiz + graphic = fizgraphic.. ^_^

fiza amik satu yee.. warna pink.. cutee sangat! :)))

Unknown said...

erkk. nak ambil warna merah boleh tak ? hihi. =)

sizziey darliana said...

nak ambik colour biru... hehehe

NiA DaRnEs(Nur Ain Syahira) said...

canteknye...cute3....
nk copy satu ea =)

ajumohit said...

Ambik yang pink ye dik tq

Muhamad Azam said...

Yeah YEAH...Cute!!

jom baca entry Hari Guru gua lak RAWR!!

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru-2012.html

AlyaaIBH said...

dah curi satu untuk buat entry. tq apit. :)

~CIK FIZ~ said...

Cutenya......nak 1, boleh ke??hehe....:)

Malyhah Eyna said...

ambil colour biru :D

riss aziela said...

ambik satu yer apit..:)

Nurul Fatihah said...

Comel giler ! sye dtg utk merompak doodle sekali lagi .. HAHAHAHAHAHA .. bankrupt lh Apit .. HAHAHAHHAHAHA

SiTi NaJwa said...

nak bagi kat ayah tp ni cg perempuan...btw, comey ^_^

Unknown said...

comel je semua.. minta izin ambil satu ye :)

Anonymous said...

comel! ambil satu (:

Unknown said...

tq,,,kwn2 teharu..hehe

Busyra Takiyudin said...

doodle apit slalu comel..
amik :)

Anonymous said...

dah ambil satu warna pink . comel . thanks :)

Miss PANDA said...

amek satu...

Norliza Nordin said...

Comel! ambil satu ye.. ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ambik satu hehe

ieyra said...

nak satu ea ..
huhuhu

Eyqa Hasnan said...

eyqa ambil satu tau ! haha

KESAH D!AR!Kツ said...

saya kutip satu ye..terima kasih (^_^)

priyadarshini said...

Saya amik satu.. :)

sHaRiNa eLyaNa said...

sha amik satu :D

Unknown said...

abg apit, mcm biasa..nk warna pink :D tq2~

Syaza Nazurah said...

kmk amik satu ! :)

hazdnul said...

comel..amik stu ..tq apit ^_^

eika said...

nak satu eyh :)

Ct_hAjAr said...

kita amik satu yg colour pink tue..comel sgt..thanks ye fiz..dah backlink kat awk.tq

Unknown said...

cute! nk mintak izin amek bleh? huhu. thanks!

Leeza Dayasari said...

ALAHAI COMELNYA......

Anonymous said...

salam...apit...
akak minta izin nk save semua eh...
cute sesangat....tima kasih sbb share...(^_^)