Last updated!

17 May 2012

Freebies Doodle Ironman (Avengers)

Hari tue dah buat Hulk. Kali nie nak bagi Ironman plak. Apit nak try buat semua superhero yang ada dalam Filem Avengers. Skang nie ada lagi tak movie tue kat wayang? Ingat nak p tengok lagi sekali la pulak. Kelakar tengok Ironman dalam tue. Perangai berlagak dan ego dia tak pernah berubah. I love Ironman. Kih3.Apit ada buat Sut Ironman original dan Irongraphic kat bawah nie. Yang lain2 tue Ironman tiruan yang mcm2 warna..
Jemput beramai-ramai --> http://bit.ly/MnkLjV
 Click Gambar dan Save Image
Tue jer lah warna yang apit boleh bagi pown. Tersimpang jauh dah ngan ironman original. Hahahaha. Kalau korang nak amik IronGraphic apit cipta tue pown boleh gak. Hihihi. Hmm okay lah korang. Tue jer. Babai.

7 orang comel komen:

Sakura Aihana said...

comel ironman dia

Cik Lyeen said...

hahahha..sweet je iron man pink tu kan..HAHHAHA

NAL said...

terbaik. NAL ambil satu

Solehah Shamsuddin said...

alolo comeynye doodle ni.minat avengers ni eh?

Aira Amir 姶良 said...

Cutenya... XD

Nurul said...

hha .. rompak ! rompak !

NaD Dea said...

Assalamualaikum. Saya amik satu. Thanks :)