Last updated!

15 May 2012

Freebies Doodle The Hulk (Avengers)

Hai korang! Heboh kat facebook apit tadi pasal doodle The Hulk nie. Sebab apa heboh merata2? Sebab apit ada buat Hulk Kedah ngan Kelantan. hahaha. Eh tengok nie --> http://bit.ly/JEgJ3x Tak taw lak dapat sambutan camtue. Alhamdulillah amai jugak yang suka. Kat atas tue lak Hulk Malaysia. Asyik America jer kan, apa kata kita buat Hulk Malaysia lak. Haa kalau ada Hulk nie, boleh la serang FRU lak. Kih3. Kidding. Hmm so kat bawah nie ada hulk macam-macam kaler. Kalau korang minat Hulk, amik lah. Nanti apit buat superhero avengers yang lain plak okay. Thanks pada deviantart untuk gambar asli hulk nie.

Ha ada dua ekor atas nie khas untuk penyokong Kedah ngan Kelantan. Hihihi. Sebab apa apit buat Kedah ngan kelantan ja? First, apitorang Kedah dan penyokong tegar skuad Kedah Pulun Kedah Pulun. Kenapa Kelantan? Sebab kelantan layak ke final. Dan amai kawan-kawan apit dari kelantan. So good luck kat korang ye. Okay lah. tue jer. Daaa. Jangan lupa --> http://bit.ly/JEgJ3x

20 orang comel komen:

CiK FizA said...

HAHAHA ! Hulk warna warni. Comel ! :DD

MawardiYunus said...

GUA AMBIK KELANTAN PYA :)

Linda Wahed said...

cantik la apit doodle2 tu

afzalsukasuki said...

comel dah ni pit :)

м¡sђ. oŁξи said...

colourfull hulknya..hehhee..somel

Cik Jajika said...

comel jugak...hehe

AKU DOKTOR CINTA said...

comei :)

NAL said...

Terbaik lah APIT ^^

Norliza Nordin said...

thanks atas doodle yang kiut miut! ^_^

http://sinarcintaku.blogspot.com/2012/05/yeahh-dapat-doodle.html

Nurul said...

Perompak sudah datang nie .. hhe rompak doodle ! tapi , ade ke the hulk kaler warna warni ?? pelik .. ah lantak lh ! Apit orang Kedah kan ?? kat mana ? Sye kat Changloon , Kedah (kampung sye lh)

deno said...

colourful hulk ni, memang comel :)

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Apit, Farisha ada buat segmen terjah Blog APit. Harap apit sudi membaca dan komen --->> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/jelajah-blog-apit.html

Arra Ahmad said...

whoaaaaa.kagum.kagum..hehe

Cik Cempaka said...

haha..tayang ketiak

Muhamad Azam said...

OSEM!!! CUTE HAHHA

einz said...

kalerful....haha...

Momo said...

amek satu ye..;)

najibah('; said...

wahh. warna pink pun ada ? ohhsemm :) amek satu yaa :D

najibah('; said...

wahh. warna pink pun ada ? ohsemm :) amek satu yaa :D

Ayna-Missschool said...

pit.. asal x wat yg terengganu skali.. konfem Ayna amek.. bhaha