Baca Entry Latest Nie Jugak!

06 May 2012

Freebies Doodle Budak Tadika Comel



Assalamualaikum w.b.t

Lama tak buat freebies. Nak bagi freebies doodle budak tadika yang agak chubby sikit. Siap tengah pegang pensel lak tue. Ambooii. Semangat belajar camnie yang kita mau. Hihihi. Korang ada adik yang tadika tak? Apit ada 2 orang anak saudara yang tadika tahun nie. Siap tadika cina lak tue. Hope dorang dapat jadi manusia genius kat muka bumi nie. Hihihi.


Jangan lupa tinggalkan komen kalau teringin nak amik. Nanti kelapangan buat budak tadika yang girl lak. Kasi yang boy dulu okay sebab blog nie kekurangan doodle lelaki. Hahahaha. Daa.

21 orang comel komen:

Cik Kay Jue said...

comel, tembam dan gomok! haha..

Yayah Nasake said...

Saya ambil semua buat save dan buat projek.. thank you for sharing... :)

Cik Lyeen said...

kalau sy dapat student yg gendut2 macam ni nanti.. kan best.hahaha

Aqila Arshad said...

comey,kiut!!suke2!

3no gr33ny said...

dh mcm ank buah hamba pula =)

COMEL@ANNA LU'LU said...

saya ambik satu yer...comel belake...hehehehe :)

Solehah Shamsuddin said...

alahai comeyne doodle ni cam Apit masuk tadika dulu.ngeee

BlueiceButterfly said...

~comelnya..nak 2 tau..biru n merah..hehe tq :)

Nurul said...

comel giler gigi freebies ni ! rompak lh

lyka said...

comel gila ! nak tau ! hihi ^^

eyka said...

apit ,, kita nak amik semua boleh tak ?? hihihihiii ... peace2 .... ^^v

Nurul Aisyah said...

comelnya.....tp mana kaki dia? hikhikhik :D

Nurrul said...

Nurrul ambil semua ! thank you ! :D

м¡sђ. oŁξи said...

somelnya.. :)

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Farisha amik biru oke!tq :)

misz_eyza said...

dari doodle tue melambangkan budak nie eksaited nak belajar hehe...

akk amik buat simpan yer apit.

fiqah hamed said...

chomelnya doodle..fiqah ambil yer.. ><

Emieylianna.farieyna17 said...

kite dha amik 2/3 doodle tue . . :D . .

aulad pintar said...

salam alaik,
comel sangat.. haa ni makcik nak amik jugak ya. baru nak buat blog taska makcik ni ha.. kalo ada idea free boleh la email.. jazakallah! semoga terus berjaya dunia akhirat! :)

@>--ummi zahra--<@ said...

Assalam..comel sgt doodle2 dalam freebie ni..saya copy beberapa ye..budak main gitar, budak tadika, couple n doodle solat..terima kasih..minta halal..semoga saudara terus success dan berjaya dunia akhirat..

Salimi Ahmad said...

saya ambil buat koleksi dan projek yee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...