Last updated!

23 May 2012

Freebies Doodle Boy Korean Comel

Hai korang. Nak bagi freebies kat korang nie. Lama dah terperap freebies nie dalam lappy. So .siapkan tadi, nak bagi kat korang. Hope korang suka lah. Taktaw nak bagi tajuk apa untuk doodle nie. Terlampau banyak sangat freebies duk buat, sampai taktaw nak bagi tajuk apa dah untuk doodle. Hahaha. 
Kalau korang nak edit ke apa, boleh..tapi mintak korang dapat creditkan ke blog apit ye. Kalau korang buat camtue, oh alhamdulillah lah asa. Hihihi. Tapi kalau tak dapat kreditkan, apit tak marah pown. Takper. Jangan korang cakap korang buat sendiri sudah lah ye. Gambar nie pown apit modified dari gambar apa ntah kat google. Apit buatkan banyak warna. Okay korang. Daaa.

7 orang comel komen:

shida'R said...

superrr cutes!!!

Syuhada Nasya said...

comel lah :)

3no gr33ny said...

mcm muka ank buah hamba pula..huhuk

HAJAR said...

Cutenye!! ^^

ummu waheeda said...

comeyl laa :D suka

Nurul Hayati said...

fiz buat doodle ni guna ape ek ? nak cuba buat tpi x thu nak pakai ape .

SyaRiFAh NuR aMeiRa said...

pndai Lorr edit...comel2..