Last updated!

17 May 2012

Birthday Giveway Dari Says! 3 hadiah Setiap Hari Selama Sebulan!

Ada berita baik nie. Sebenarnya benda nie dah start pown hari nie. Tahniah pada 3 orang pemenang cabutan bertuah. Terima kasih Says sebab buat events camnie kat kami. Says telah menyambut hari ulangtahunnya yang ke 4tahun. TAHNIAH Says! daftar --> SINI. So pada pukul 6 petang, selama sebulan, says akan mencabut undi untuk ahli says dapat memenangi hadiah. Bagaimana nak join? Ikut cara-cara dibawah.

1. Buat Akaun Says/Log In akaun Says anda
Kalau yang belum buat akaun says, korang boleh buat di --> SINI. Lepas dah create atau sign in akaun says orang, terus klik banner macam kat bawah nie okay.

2. Then korang pilih hadiah yang ada dalam tue. Pilih betul-betul taw sebab nanti dah submit, korang dah tak boleh nak tukar dah. Cara nak pilih, korang just tick kotak kecil di tepi hadiah tue. Untuk hadiah utama, korang hanya boleh pilih 5 hadiah daripada 18 hadiah utama. Hadiah yang apit pilih cam kat bawah nie. Korang nak pilih hadiah apa?


3. Kemudian korang pilih pulak hadiah bonus. Pilih 5hadiah jugak daripada 12 hadiah bonus. Apa yang apit pilih? Tadaa..hahahaha.

4. Pastikan korang pilih setiap 5 hadiah berikut taw. INGAT! Korang dah pilih, korang dah tak boleh tukar dah lepas tue. Lepas dah pilih semua, korang tekan button kat bawah nie.


5. Lepas tue korang tunggu lah pukul 6petang setiap hari selama sebulan untuk taw keputusan cabutan bertuah tue. Kan mudah ja. Daftar, pilih hadiah dan menang!
Sapa nak join boleh daftar di --> http://bit.ly/HImlvr dan menang hadiah. Semoga korang ada rezeki. Apit idamkan Macbook tue. Huhuhu. Good Luck semua! Salam.

4 orang comel komen:

Princess Angel said...

mudahan ada yg bertuah dapat..dah klik awak punya iklan..kalo tak keberatan, klik saya punya juga k..^.^

nev said...

naizzzzzzzzzzzz aku nak minyak free rm100 harhar

fiQ'Ra said...

klik jgn tak klik ;)
moga2 bertuah ya apit..

Norliza Nordin said...

nak join jugak lah. thanks for info! harap2 adelah rezeki. Good luck jugak ye kpd semua yg join sekali tu.. ^_^