Baca Entry Latest Nie Jugak!

31 May 2012

Amboii..Ayahku Beli Kereta Baru Lagi

Hyep korang! Semalam kereta baru ayahku dah sampai. Semalam malas nak updated lagi pasal nie sebab khusyuk tengok 3 Idiot. Hahahahaha. Kalau tak silap kereta nie baru launched 1st April lepas. Kalau tak silap lah. So masa lonceng tue, my mom n dad berkenan plak kat keta nie, so tengok punya tengok, so order lah. Kereta keluaran Hyundai nie makin menarik skang nie. Mula-mula hari tue kuar Hyundai Sonata. Gila gempak keta tue kat jalan. Kebanyakkan tengok cina jer yang pakai kat area nie. --> http://bit.ly/Jiriuu

Kereta nie diberi nama Hyundai Elantra. Tunggu depan umah nak tunggu kereta sampai. Sampai2 jer, parking dalam rumah. Wow! Agak panjang nampaknya. Lepas ke kereta aku nak keluar nie. Pagar rumah tak luas mana. Testing parking, huh naseb baik lepas kereta aku nak keluar. Myvi jer pown! Kecoh! 

Lihat Juga Di Sini --> http://bit.ly/Jiriuu

Gambar di atas ehsan dari google. Apit tak sempat nak snap2 picture kereta sebab malas. Hahahaha. Warna yang ayah apit beli warna putih. Parking tepi kereta aku warna putih jugak. Alahai. Nampak sangat erbezaan warna kat situ. Sebab kereta aku sangat kotor. Hahaha. Besok jugak nak basuh. Basuh sendiri jerlah besok. Nak antar carwash, asa macam membazir la plak RM10. Ish rugi-rugi. Kalau nak tengok spec kereta nie, korang boleh tengok di --> www.hyundai.com.my Alhamdulillah atas rezeki mu kepada keluarga aku Ya ALLAH. Amin Amin Amin. Salam.

12 orang comel komen:

~Beb~ said...

semart gils! putih mmg diantara kale yg paling2 menarik.. btw syiok la sakan try test kte ayah.. ;)

FITRAH JAMIL said...

smart la, suke warne putih

Are_Rull said...

huish..cantik la bro! smart tuh..

CINTA UNTUK KITA said...

syiokny ada kereta smart! i like.. heeheee

NAL said...

wah, best tu..

Wanieys said...

cantik si putih tu bila nk merasa ak tau hehehe

Cik Rongoks said...

perghh ! naik kete baru la lepas nie.hahahaha
jgn lupe sudah kt myvi tu :)

Atirah ★ said...

SMART keta tuuu . :D

Syuk Ry said...

so lpas ni leh ak pijam an.. haha.. :D

alyn adnan said...

smart.. alhamdulillah...rezeki

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnye da keta baru.

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhhhh ! untung la pas nie naek kete baru ahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...