Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 November 2011

Jom Kita Terjah Mereka dan Join We Love Arts



assalamualaikum korang..haiii..korang tengah buat apa tue?
hmm apakata jom kita terjah blog2 yang kreatif2 nie..
korang nie ahli2 dalam group We Love Arts
kalau korang nak join group nie, korang boleh request kat bawah
JOIN GROUP WE LOVE ARTS - SINI
okay apit nak promote2 jap blogger@ahli WLA nie..
diorang ada lukiskan vector comel untuk apit semalam..
wah wah wah..sungguh kreatif ye mereka..huhu..
kita start dulu dengan orang pertama yang lukis vector apit..
nama si KERI IKHWAN..si pot pet dalam group tue..
korang tengok lah vector yang dia lukis kat apit..masa 7minit jer..
http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/
hahaha..comel kan..kih3.pandai betull..cepat tol ang buat ye Keri..
jelez aku taw..aku buat vector berjam2..kau buat 7minit jer..
hmm vector yang kedua nie lak dari blogger Ceq Mar
blogger nie pandai buat vector jugak..diorang nie pandai men tone..
tengok lah vector beliau lukis apit kat bawah nie..
http://musicbrilliant.blogspot.com/
cantik kan cantik kan..tue yang kedua..tunggu jap..ada lagi nie ha..
yang nie lagi gempak beb..perghhh..meleleh air liur..gila style
nama blogger nie lak Manzarina Berntsz..beliau pown berbakat besar
korang usha2 la tengok vector apit yang dia lukis..huh..berbakat doe..
http://manzarina.blogspot.com/
okay..apit promote 3 blogger saja setakat nie dulu..
korang free..korang terjah la diorang..diorang sangat2 peramah..
kalau korang nak join Group We Love Arts pown boleh..
group nie jugak ada blog sendiri taw..jom follow kitorang..
http://gwelovearts.blogspot.com/
setakat itu saja entry kali nie..hope korang meminati seni kami..
jangan lupa terus menyokong apit ye..peace yaw..
assalamualaikum..babai korang!

Tak Guna Punya Betina..Sial Betul..

salam blogger kat korang semua..
aku tengah angin satu badan nie..lama betul aku sabar..
haram jadah betul la..huh..entry panas nie..
hampa nampak kan gambar betina kat atas tue? penyamun tue!
hutang apit taknak bayar..suruh design itu ini..dah siap, HILANG!
Barua punya pompuan..sial betul..hampa kenai dak pompuan nie?
ceritanya bermula camnie..dia suh apit lukiskan vector dan doodle..watermark
bila dah siap semua, terus hilang entah kemana..
yang best, siap gtaw nanti dah bank in, dia inform!
hakk tuihhh..piiraaahhh..sekupang pown kau tak bayar la pompuan..
bongok betul la..janji tak kena..huh! cam sial..
tapi dulu apit baru start berbisnes nie..so apit kasi gambar dulu, baru mintak bayaran..itu silap apit dulu..tapi skang dah tak buat camtue..
customer kena bayar dulu, baru bagi gambar..dah serik..huhu
kat bawah nie facebook beliau betina nie..
Facebook Wana Asiqin a.k.a WANTED
hahahaha..memang tak puas hati nie..
kalau ada sesiapa yang kenal dia, kasitahu kat dia..
LU PERGI MAMPOS LA SIAL! 
3BULAN menunggu dan terus menunggu..
sekian terima kasih..yang benar

29 November 2011

Freebies Doodle Couple I Miss U!

salam blogger kat korang semua..
hmm apit dah okay sikit dari demam nie..
so apit dah siapkan freebies comel kat korang nie..
eh sebelum tue apit creditkan untuk weheartit.com okay..
hmm korang pilih la yang mana korang nak kat bawah nie..
ada macam2 warna nie..sila pilih lah ye..peace..






korang suka tak? hope korang suka lah ye..
korang boleh la kasi doodle nie kat boyfriend korang ke kan
kalau korang suka..rajin2 ye datang blog nie curik2 freebies..hihi
okay lah korang..jumpa lagi nanti ye..kalau nak freebies lagi..
korang boleh terus ke page freebies kat menu tab..

28 November 2011

Habes Bercuti..Terus Demam..Terbaeekkk...

salam blogger kat korang semua..haiii..
rindunya kat korang semua..aduhaii..lama x update blog..
dah bersarang dah nie..banyak bebenor labah2 kat sini..
hmm kalau korang ada baca status fb, apit dah gtaw ke mana apit menghilangkan diri..hihi..macam ada yang baca jer..
apit p bercuti la beb..hahaha..start dari hari jumaat..sampai la hari isnin
penat doe..jelajah malaysia la konon..nampak gambar atas tue?
tue baru sekeping dua jer gambar..ada belambak g gambar..
tak payah la nak letak semua kan..serabut nanti..
meh nak story2 sikit kemana apit dan family pergi round2 in the world..
mula2 kitorang pergi Negeri Sembilan dulu..terus ke sana..
sebab nak jumpa sedara kat sana..diorang yang akan bawa kami ronda..
kami bermalam kat Homestay di Seremban..
keesokkan harinya kitorang pergi ke Nilai 3 untuk shopping..
Then abes shoping kitoang ke Kuala Lumpur untuk makan,,
makan Indonesia..Nasi Padang..sedap eyh..huhu..
Keesokkan harinya pula ke Melaka pula untuk jejalan tengok Melaka..
banyak jugak tempat best2 kat Melaka ye..dah bnyk berubah..
semakin maju dan terus maju..syabas buat Melaka..
then hari Isnin iaitu hari nie kitorang pergi ke rumah sedara dulu..
pas makan2 semua,terus jer balik Kedah sambil ronda KL..
hmm skang nie apit dah demam akibat kena hujan kat Melaka..
tak larat nak kasi freebies or apa2 kat korang..
hmm okay lah korang..jumpa lagi pada next entry ye..babai!


24 November 2011

Nak Cashout Ke Tak? Rasa2 Korang..

salam blogger kat korang semua..
menaip entry sambil tersenyum riang..sampai ke telinga..
kenapa? sebab churp2 bagi rezeki lebih la..alhamdulillah..
sebelum nie kan apit dah pernah merasa duit churp-churp..
kalau korang tak percaya, korang tengok ENTRY nie..
haa itu cashout pertama churp2 taw..memang churp2 boleh dipercayai..
so kali nie nak galakkan korang daftar churp2 nie..
sebab memang tak rugi pown..serius cakap..korang tak nyesal..
earning yang apit dah kumpul setakat nie..tengok bawah nie..
meh nak story sikit camna dulu 1st buat churp2 nie..
masa daftar dulu..memang nak dapat 20 sen pown hegeh2..
pastue makin hari makin bertambah..hepyy..
apit sharekan iklan churp2 nie kat facebook or twitter..
pastue apit kumpul lah sampai boleh cashout..nak tengok betul or tak..
bila dah cukup jer RM100, apit try cashout, sebulan pastue..
terbukti churp2 nie tak tipu kita..memang diorang bayar..
so camna korang nak naikkan earning korang tue, korang kena la usaha..
so setakat nie apit dah buat duit dengan churp2 dah RM400++..
kat bawah nie jumlah kesemuanya yang apit dah hasilkan dengan churp2
so memang churp2 nie boleh dipercayai kan?
sapa cakap kat tenet takleh buat duit..tapi nie duit poket jer lah..
korang pown boleh jugak..korang daftar churp-churp nie..
kat bawah nie korang pilih la..daftar and tutorial untuk korang..

mesti korang nak tahu tips2 camna nak nekkan earning korang 
dengan cepat kat churp2 nie kan? senang jer..
1. Korang kena rajin bukak dashboard churp2 korang..
2. Korang rajin2 lah promote iklan churp2 korang tue..
3. Share link churp2 kat facebook, twitter or laman sosial len..
4. Kalau boleh, buat post pasal churp2 kat blog nie..
5. letak iklan churp2 tue kat blog korang..
6. yang penting, jangan klik iklan korang sendiri..nanti kna banned!

okaylah korang..itu saja yang nak dikongsikan dengan korang..
eh eh apit bukan nak menunjuk earning apit nie..
apit juz nak korang jangan cepat give up jer..
korang pown boleh dapat banyak lagi dari tue taw..
tambahan lak tengah cuti sekolah nie kan..rajin2 lah update..
kepada Blogger Shida..please jangan give up..k!
jumpa lagi pada entry yang akan datang.babai..

22 November 2011

Freebies Harimau Malaya Bewarna

salam blogger kat korang semua..
nampaknya kehangatan Harima Malaya makin menjadi2..
Tahniah kepada skuad harimau malaya berjaya menumpaskan
Sang Garuda iaitu Indonesia semalam pada perlawan bola sepak..
nampaknya kita berjaya mengekalkan pingat emas yang kita menang dulu di Sukan Sea Laos 2 tahun lepas
so apit dah siapkan gambar harimau malaya berwarna untuk korang..
korang boleh pilih yang mana korang nak..
gambar harimau apit creditkan kepada google..
TEKAN SINI





hidup Harimau Malaya..hidup Harimau Malaya..
nampaknya bendera Malaysia lagi tinggi dari bendera Indonesia di negara mereka sendiri..hahaha...
kepada skuad Harimu Malaya..kami warga Malaysia amat berbangga dengan kemampuan korang semalam..
tahniah buat anda semua skuad bola sepak Harimau Malaya..
so setakat nie saja..kalau korang nak amik..korang bagitaw dulu eyh..
jumpa lagi pada entry yang akan datang..babai korang..

Video Kung Fu Paling Lawak Di Malaysia

salam blogger kat koraang semua..hepynya Malaysia menang semalam..
sambil kita sedang berada dalam mood happy nie,,apakata jom gelak2 dulu..
apit x larat nak gelak tengok video kung fu kat atas tue..hahah..
memang kelakar habes lah diorang tue..pandai betol..
memang kreatif abes..memang terbaik miming diorang buat..
so korang, jom kita layan dulu video KUNG FU atas tue..
setakat nie saja nak share kat korang..babai korang..

21 November 2011

Freebies Header Muslimah Mini Skirt

salam blogger kat korang semua..
hmm nampaknya bola sepak terus ke masa tambahan..
before tue apit dah siapkan korang header untuk blog korang..
so kepada adik2 or blogger2 muslimah yang takdak header lagi
boleh la amik freebies nie untuk dijadikan header blog korang..
gambar doodle tue korang boleh dapatkan di SINI
tapi korang ingat tak yang apit pernah kasi freebies header dulu?
korang pown boleh amik freebies header yang terdahulu jugak..
korang pilih jer kat bawah nie okay..silakan..
Freebies Header Blog Muslimah - TEKAN SINI
Freebies Header Blog Lelaki - TEKAN SINI
kalau tak keberatan, korang boleh support apit kat SINI









so korang pilih lah ye..comel2 tak?
harap2 comel lah kan..hahaha..design sambil tengok bola..
tekanan tol tengok bola Malaysia vs Indonesia nie..
hmm okaylah..setakat nie saja ye..
jangan lupa komen ye kalau dah amik tue..
boleh apit terjah jengok blog korang nanti..okay.babai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...