Last updated!

31 October 2011

Freebies Doodle Muslimah Menulis

salam blogger kat orang semua..
okay..apit nak kasi freebies lagi nie..
banyak pulak masa terluang, so melukis lah untuk korng..
freebies2 yang apit bagi nie korang leh guna untuk buat header..
header ke, shout ke, letak kat sidebar ke..terpulang kat korang..
tapi kalau boleh, korang tolong backlink kan ke blog apit nie okay..
kat bawah nie apit dah siapkan banyak  warna..
korang boleh pilih lah taw..gambar : credit to google..


korang suka tak? hope korang suka lah nie..
apit rasa doodle nie sesuai kot untuk korang buat headeer..
kalau korang tak pandai nak buat header transparent, klik SINI..
semoga bberjaya buat header baru ye..nak chow dulu..
babai korang..salam..


Banner-Banner Baru Fizgraphic






salam blogger kat korang semua..
hmm apit just nak gtaw yang apit dah buat banner baru..
banner untuk blog, tutorial dan freebies doodle..
senang korang nak terjah nanti kan..
semua banner terdapat di sidebar blog ini
okay..meh nak terangkan setiap banner tue k..
eh eh kalau nak belajar buat banner, tengok tuto SINI..
banner yang ada gambar Anonymous tue,banner blog..
bila korang klik banner tue, automatik akan ke blog nie..
banner yang ada gambar berus tue lak untuk page tutorial..
kalau klik banner tue, terus ka page tutorial blog nie..
ada tuto untuk photoshop,blog,komputer dan tips2 untuk korang..
banner yang ada gambar2 doodle tue lak untuk page freebies..
kalau korang klik banner tue, auto akan ke page tue..
paham kan korang? hope paham..
kalau dah paham,sudik2 kan lah amik banner tue..
hope dengan ini memudahkan korang nak terjah blog nie..
okay, setakat tue saja entry nie..babai..
bosan tak? tengok SINI

30 October 2011

Aku Kena Pilih Antara 3 Nie!! Mana Satu Ye..

1. SAMSUNG GALAXY TAB 10.1
hmm kan best ada benda nie..senang nak bawa kemana2..
pastue boleh la kerap sikit nak update blog or men facebook..
benda nie tak sesuai kot nak edit2 picture bagai nie..
teringin nak benda nie sebab nampak stylo lah..mahal ke tak ye?
sapa ada benda nie, sila bagi komen, best atau tak?



2. GOLD SPORT RIM TO MYVI
yang nie pown nak gak..sebab nak cantikkan keta apit..
nak2 warna gold sebab kereta kaler putih..okay tak?
rasa2 korang, warna apa ye cantik? berapa inci ye stylo?
kalau tanya bro KHAIRUL, confirm2 dia bagi banyak pandangan..
mat keta tue memang cekap..huhuhu..
abaikan gambar rim kat atas tue..bukan design tue apit nak..
apit nanak2 warna gold kalau boleh..gold or putih..
so pada yang pandai pasal nie, warna rim apa sesuai?
untuk myvi yang baru tue..thanks..


3. LENS DSLR
yang nie pown nak jugak tapi..rasanya jarang outing lak..
kang beli, tak pakai sangat pown..sebab skang jarang tangkap gambar..
tapi best lak tengok blogger LOVEBUG punya gambar..jelesss ooiiii
teringin siooottt...gambar2 bokeh lawa kan..adoyai..
yang mana kaki tembak2 gambar tue kan..
boleh korang kasi pandangan tak lens apa nak kasi bokeh cantik?
thanks ye korang..hope dapat kasi pendapat..peace..


Freebies Header Blog Lelaki

salam blogger kat korang2 yang sporting..
okay..korang dah tengok kan entri freebies dooodle lelaki duduk tue..
eh ada yang terlepas nak tengok ke?
okay2, kat SINI entry tue..suka tak? suka?
apit buatkan doodle tue dalam bentuk header lak kat korang2..
tapi ini rasanya untuk blog lelalki ye..(pompuan nak amik, amik lah)
kalau geng2 pompuan yang nak header free jugak.tengok SINI..
size header nie 800 x 400..yang bes, TRANSPARENT okay!
okay kat bawah nie korang jejaka terhangat tue pilih la mana korang nak.
maaf jika tak elok..nama pown freebies kan...guna lah dulu k..
KLIK


korang upload lah header nie cam biasa kat blog korang tue..
size header nie 800 x 400 taw..transparent..
korang guna lah dulu sementara korang nak ada header baru..
yang mana dh ada header sempoi n gempak2 tue, tak payah la amik..
header nie biasa2 jer pown..k..jumpa lagi next entry..
babai korang..assalamualaikum..


BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

salam blogger..nak join segmen blogger2 otai nie jap..
nak terus jawab soalan2 nie..ehem ehem..

2. Persamaan dalam kedua2 blog nie? hmm persamaanya, blog hampa dua pemes! i like gitu! hoho..terlebih suda..
3. Pendapat nak majukan blog korang? okay2..
untuk blog lyssa, tambahkan senyuman di header anda..
untuk blog bro ben yang stylo, tolong letak link fizgraphic di blog bro..kah3..

tutup : 8 malam ini! CEPATTTT!!!!!!
JOIN SINI


Nak Kasi Freebies Ke Berbayar ye? Hmmm

salam blogger kat korang..
hmm apit semalam ada siapkan satu art..
satu lelaki..satu perempuan..tapi kan..tapi..
nak kasi freebies ke, berbayar eyh..hohohoho.
hmm nantilah pikir2 len..kuang3..
nantikan pada entry yang akan datang..
credit to : nayzak
Korang tengok >> SINI

Freebies Doodle Lelaki Duduk

salam blogger kat korang semua..haaiiiii...
takpelah kalau taknak tengok pown..
okay, apit nak kasi freebies doodle lelaki tengah duduk..
apit pown tak tahu nie lelaki or pompuan..hahaha..
tak berapa nak sure..,bila tengok balik, macam tomboy lak kan..
tapi niat tue memang lukis doodle lelaki okay..
pilih la yang mana nak..jangan gelojoh lak..huhu..








camna korang? korang suka tak freebies kali nie..
asyik doodle berdiri jer kan..kali nie duduk lak..
tinggalkan komen korang kalau korang dah amik..
okay lah korang..jumpa lagi untuk entry yang akan dtg..babai!