06 November 2011

Segmen : Ciri Lelaki Yang Aku Idamkan

salam blogger kat korang semua..
apit nak buat segmen sikit untuk korang nie..
jom kita join ramai2 jom..peace..
segmen nie macam untuk wanita jer sebab pembaca blog nie bnyk girl
kalau boy nak join pown takdak hal lah bro..silakan..
kita straight to the point jer okay..caranya adalah..
SENARAI PESERTA SEGMEN - SINI
SYARAT-SYARATNYA : 
korang wajib tengok SINI dan SINI dulu..
1. Buat ENTRY bertajuk : Ciri Lelaki Yang Aku Idamkan
2. Pilih la gambar doodle yang korang suka kat bawah nie..dan link kan ke entry nie supaya blogger lain dapat tahu jugak..
3. nyatakan 5 hingga 10 sifat/ciri/perangai lelaki yang jadi pilihan korang selama ini..
4. korang tag 3-5 kawan blogger korang..
5. tinggalkan link entry korang kat ruangan komen di bawah..
 jangan lupa tinggalkan komen segmen yang korang join k!
kalau ramai lagi bagus..dapat kita kenal2 blogger lain..
nanti apit akan sediakan link peserta segmen okay..
pada entry yang kreatif, apit akan buatkan doodle lelaki khas kat atas tue mengikut kehendak dia sendiri..contohnya corak, warna baju dan seluar..terhad pada 10 orang..
 so tunggu apa lagi..cepat lah join..jangan tunggu2..
 tarikh tutup : DAH TUTUP DAA..CUBA LAGI NANTI..

61 orang comel komen:

merahitujambu said...

wah menarik lah..ciri2nyaa ialah..ermmm...=p

Eyra Azira said...

Join Segmen Awak :)
http://bilajarisayainginbercerita.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Nana afLs said...

join! :D


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Misz Azney said...

join http://daxmanje94.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Anonymous said...

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

dh join bos!!!!!!!!!!!

Unknown said...

dah join jugak :)

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Myz Nita said...

Pon ! Pon ! Tumpang lalu nak join segmen eh ?

http://ilysm-harris.blogspot.com/2011/11/anyeonghaseyo-hey-peeps-kauorang-tenah.html

Unknown said...

JOIN !
http://kisahgadismanje.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

eyra fieyra said...

eyra join :)

http://eyrapuwplelixious.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Anonymous said...

http://fyfysproperty.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

fy join! ;D

Sharfynarz Sharfnie said...

join this
http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Anonymous said...

cuba check yang nih:
http://iniplanetjurutaip.blogspot.com/2011/11/contest-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Unknown said...

fizzi..aevoe join...

http://aevoecaedoe-ijuzneedlove.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Cynthia Lee said...

Joined :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Unknown said...

da join jugak :)

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

anamizu said...

apit!!!!!!!!!!!!!! cik ana join juggak ni..hehe

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html


luv,
cik ana

Cynthia Lee said...

Joined :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Aisya said...

i feel free to join :)

http://miss-aisya.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Rashidah Idris said...

join :)

http://purplegirlzworld.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

mira aziz said...

join..

http://mieraluve.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Nasuha Norpandi said...

http://missspagethitomato.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

:)

Amna Shark said...

http://amnashark.blogspot.com/2011/11/fizgraphic-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html


join gak ye..

Unknown said...

join jugak...
^_^
http://imanasuha.blogspot.com/

sweetsour93 said...

tikah join :D

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

ⓌⒶⓉⒾⒺ ⒹⒾⓂⓅⓁⒺ said...

saya join :)

http://gelakketawabersama.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Unknown said...

fizzi... thans sudi lawat blog aevoe.. huhu...
fizzi takut KUCING????

O_o

B I Y S said...

joined ;)

http://imsorry-ily.blogspot.com/2011/11/ciri2-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Cik Tikah said...

apit, Cik hany join... segmen Ciri Lelaki yang aku idamkan..

http://atikahnazirah.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Faten Bery said...

^___^
http://gadisbery.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Nurul Amirah Anis said...

Join..

http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

3no gr33ny said...

hamba melaporkan diri...

http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

atien said...

join ea...

http://atienabila.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Sarah Hanim said...

sarah join

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Nadiah Jahari said...

ciri - ciri lelaki idaman aku ialah http://mokcekcomel.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Muahaha :D

Cik Zety said...

Saya dah join :P

http://belogcikzety.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Unknown said...

saya join :-

http://nazlia-nazeri.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Cik Mira said...

oh mira dah join :)
http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Cik Mira said...

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

afina rahmat said...

http://afinarahmat.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan-by-apit.html

membaca dengan riang ^^ jgn dalam keadaan marah !

Miss Lovouis said...

Join here ;)

http://lovoiustory.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Anonymous said...

hehe..

http://sabrinasecretstory.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Unknown said...

http://nurulayna132.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html


dah join! hu3... Nurul ltk 10 jer.. benawnye ade lagi.. ahahaaa2

Unknown said...

hua hua hua !
yoora join sekali deh ^^,

Apit terjah sinie

http://purplelalink.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

siti hidayah said...

Join =)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Anonymous said...

tersenaraikan smpai 20 pulak..haha..dah habis buat, bru prasan psl segmen ni..haha..xpe kan? hehe.. =D

http://akusimawar.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Hafni Shazwani said...

Abg Apit ^^
Hafni join ~ :DD

http://namieily.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Zierwa Zainal said...

apit..nk join jugk..hehe

http://zierwazainal.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

aLyn Lina said...

dtg join..hehe..

http://chekgukechik.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Unknown said...

telah ditag :)

http://nurfahz85.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Unknown said...

Maaf agak lewat..

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

syahirahfs said...

has join your segment :)
[http://syahirahmarodzi.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html]

8.11.11
7.00 a.m

alonso.apoyar said...

Apit oyy: dah join taw.hihi
check this out> http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html
HOPE APIT SUKE!

Anonymous said...

http://nurulauni123.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Maliha ♥ said...

join !
http://mawarmialah.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

imanina said...

has joined this segment..

http://imaninatorres.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

10.57 a.m 8 nov 2011..^_^

alonso.apoyar said...

hihi,komen banyak-banyak..
bile announce pmnang?
amek lagi link segmen ni
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Imanina Wahidah said...

http://imaninatorres.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

nak join jugak..hehehe

11.00 a.m,8 november 2011.

balqis imanni said...

abg apit. amek doodle niy ye :)

Farra said...

fara amik satu ^^

Siti Nurhaliza Idris said...

satu!

The Big Sengkuang said...

ASSALAM.. hurmm.. doodle ni untuk segmen jer ker?? kalau nak ambik buat kegunaan lain boleh tak?? nak mintak yang warna coklat tu.. :D hehehe.. kalau boleh la.. :)