05 August 2011

Doodle Pertama Ku Sempena Bulan Ramadhan

salam blogger..hai semua..puasa tak hari nie? puasa?
alhamdulillah..selamat berbuka puasa ye nanti..
okay..tengah boring-boring tadi menahan lapar dan dahaga..
terus terasa nak lukis doodle sendiri..lama dah nak buat tapi tak reti..
so tadi ringan-ringan kan jari jemari untuk try buat..
so hasilnya adalah seperti di atas..okay x? ke ko?
hihi..apit sangat-sangat tak pandai kalau lukis doodle nie..
kalau edit apa yang dah ada okay la..tapi
kalau suruh create benda yang baru..huh sangat-sangat tak pandai..
hihi..ini percubaan kali pertama..so nex time mesti nak cuba lagi..
sila komen sikit doodle nie ye kawan-kawan semua..
babai! peace yaw! salam..


27 orang comel komen:

Lyza Qayudonajew said...

assalamualaikum ..
xjwb dosa ..
klau jwab syunk .. hehee ^^
abg apit ! cm ne nk wt doodle niey ?
gune apee ? Lyza xtwu la ..

LYSSA FAIZUREEN said...

memang sempoii habesss.. i like ! :))

LYSSA FAIZUREEN said...

doodle Lyssa plak , bila nak buat ? hehe .

FIZGRAPHIC said...

Lyza Qayudonajew : waalaikumsalam..hihi..apit guna photoshop jer..xpndai sangat..

FIZGRAPHIC said...

@Lyssa Faizureen : doodle lyssa? ha nanti apit free,apit try buat taw kat lyssa my adikku..hihi..

FIZGRAPHIC said...
This comment has been removed by the author.
siti hidayah said...

cantik cantik. cute je nampak :)

Ummi_R❀salici❀us said...

nice~!

ayuni said...

comel ... =p

LYSSA FAIZUREEN said...

hehehe . yes ! yes ! suka nyer.. lalalalalaal~ tak sabar , nak tengokk . keh3xx ^^

Anonymous said...

slmt berpoce (puasa) utk apit.
lawa benor doodle smpena bln rmdhan tu. ala2 apit versi doodle plak. hehehee~

Asfz said...

wslm....
hehe..ok lh doodle apit..ciri2 kemelayuan tu ada..bagus..
^_^

npe rambut dye panjang?? keh3x...

biela bell said...

ok.smart2..wahh~ *blink*

Unknown said...

hai doodle :)

Tengku Puteri said...

comel la doodle apit!

halidaRahman said...

comell !

afina rahmat said...

doodlenya lawa &lawak ! lain drpd yg lain

Anonymous said...

comeii3 ! :)
pas neyh buat baju melayu pulak apit..

Solihahazahar said...

smart kottt doddle tuu ^^

lilypelangi said...

smarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt ahh ! :)

hoyahadis said...

salam ramadhan & salam kenal..
smart & kreatif..(^_^)

Cik tikah said...

nice doodle :)

FARHA (^_^) said...

comey...

Shida Radzuan said...

wahh comel2..hehee..pompuan nye xde ke?? heeehe..

Wanie said...

gigi emas ke tu apit?hehe..shining smcm je..
comel doodle apit :)

Diari Si Froggie said...

pehhh...cumey je dah mcm rupa apit dah ha.

raziellia said...

ok sangat dah tu.. kalau bt pompuan lagi cumilll.. hehe