Baca Entry Latest Nie Jugak!

31 March 2011

Mesyuarat Agong Pertubuhan Jurulelong Kedah

Pada 26 Mac 2011 telah diadakan satu mesyuarat agong untuk Pertubuhan Jurulelong Berlesen Negeri Kedah di dewan tingkat atas No Rain Lite & Easy Cafe bertempat di Sungai Petani. Aku ditugaskan untuk menembak picture dalam meeting tersebut. Oh begitu rupanya apabila bermesyuarat.. Aku kiranya 1st time lah tengok orang mensyuarat yang real..haha.. mesyuarat ini berlangsung selama 2jam lebih.. Pelbagai topik yang dibincangkan..aku dengar jer pown.. Dilarang untuk masuk campur..hehe.. Yang pasti,tugas aku perlu dilaksanakan..hoho..

Bawah nie satu picture yang aku tagkap masa sesi bergambar bagi mesyuarat agong tersebut..aku buat sedikit edit untuk me'nice'kan tone picture tersebut..dan mengubahsuai background untuk picture tersebut..

click picture untuk besar!!

0 orang comel komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...