Baca Entry Latest Nie Jugak!

12 February 2010

Percy Jackson And The Lightning Thief 2010

Percy Jackson And The Lightning Thief..movie bawu nie bro..kena p tgk nie..tgk trailer pown mengasyikkan ja..huhu..movie nie duration dia dlm 1 jam 50 mnit kot..dekat 2 jam jgk la..so bg sesapa yang minat ceta harry potter,Narnia ke blh la tgk movie nie..grafik cun kot kalo x clap aku..kuar smlm nie..aku x p tgk lg..nnti r kuaq ngn awek p tgk..hahaha..(Jgn mrh Dollah)..

Alice In Wonderland 2010

X sabar nak tgk ceta nie..nie citer Alice in Wonderland. Citer nie sebuah filem animasi keluaran Walt Disney , yang ... pada tanggal 26 Julai 1951..lama dah..so skang diowg buat balek citer nie dlm versi movie utk ditygkan..bkn lg animasi beb..zaman dah canggih..hmm spark x tgk pown citer nie time animasi dulu..yela..tgk r tahun biler pnya citer..ada kat dunia pown blom ag..haha.. Yang menariknya pasal filem nie sbb aa lakonan dr idola merapu spark iaitu..jeng3..Johnny Deep..dia nie kalo belakon watak yg merapu blh bg kat dia la..hehe.. 4 example k..korang tgk citer Pirates Of Carribean?? Haa kapten Jack tue dia la belakon..lg filem Edward Scissorhand tahun 1990..Charlie And The Chocolate Factory..lg filem aksi Public Enimes dan skang film Alice In Wonderland..n bnyk lg..So jom kita tunggu filem nie kat wyg dlm bln Mac nie k..njoy the movie..

11 February 2010

JaLaN2 SaBaN HaRi

Wah!! Begitu hebat spark mengenakan kaca mata yang begitu 'mahal' harganya..hanya membe2 spark jer tahu price 4 dis Rayban..hehe.. Picture nie diambil sempena peringatan utk spark mengingati peristiwa berjalan2 dgn bebudak umah sewa yg kepala haru biru satu persatu.. Kami merancang utk ke Sungai Petani (Hometown spark tue) untuk ke kedai Electronics sbb nk 'Beli' brg projek utk Projek Diploma DTK!! Tapi bkn projek group gua ye,,nie projek membe spark..ayoyo..agak lembab la depa nie buat keja.. Group aku dah settle pown wey..tunggu nak present depan juri jer..haha.. Lambat btol buat keja..tue pown ada hati nak amik diploma..haha..(Mampuih aku kalo depa nie baca)..

My First Contest is KALAH!!

aKu sampai umah ptg td..cuti Raya Cina 4 Hari..aku pown on9 la.. Then aku teringat pasal contest yang aku join tempoh hari..huhu.. Alamak bro!! Kalah la..haha..tp orait jgk la result dier kan..xder r paling tercorot skali.. kat atas tue aku ader underline kan senarai contest nie..tp yg top3 aku x letakkan la..maleh..hehe..(Jelez la katakan).. Tp xper,,ader lg contest yg best2 aku coba n coba lg mcm Faizal Tahir song..haha..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...