Last updated!

15 January 2010

Dulu,,Kini Dan Coming Soon..

Aku bosan giler x taw nak buat apa..Emm so aku akan citer kan kat korang pasal Hp2 aku yg dulu smpai la skng nie.. Aku start guna hp nie masa aku form 4..huhu,,bawu nak bejinak2 la kiranya.. Tp budak2 sng nie,,skolah rendah pown dah guna hp.. Tue xper g,,anak sedar aku umo 2 Tahun pown dah dapat hp..haha.. Betapa kecilnya nilai mata wang kat malaysia nie yek..blh beli ape saje..(Hp cokia la).. Dulu 1st aku pakai hp nokia 3310..mcm kat bawah nie..

Pastue hujung thun 2005,kira hujung form4 aku,,aku beli lak hp sony ericsson k750i..lama gila aku pkai hp nie..smpai aku masok ke Poly la..ha model sony k750i cmnie la..bes jgk hp nie,,kiranya cnggih jgk la masa tue saer pkai hp cmnie..siap ada kamera lg tuh!

Pastue aku g jalan2 kat submit BM,,aku bekenan dekat 1 hp nie..apa model ntah,,yang penting,,speaker kuat..tergedik2 aku nk beli hp tue.. Aku pown buat point hp oasak kat mak aku.. Padahal nk pow hp baru.. Hahaha.. Rupa2nya hp tue chinese mari maa..haha.. Rupa bentuk hp tue xdapat di search bt masa skng kerana terlalu 'sulit'..haha.. Then aku boring,,aku pakai hp Sony ericsson w800i..org cnie pngil Walkman Emas..cam kat bwh nie..

Lepas ak guna hp nie sepuas2nya,, aku pown beli hp len iaitu..jeng3..Sony Ericsson w910i.. Mmg minat lama dah hp nie.. Nie hp Shake yg pertama sekali antara Sony..(Nokia xtaw la).. Guna pnya guna,,x smpai 3 bulan jer pakai,,dah mcm lingkup..hampeh jer..nie hp Shake aku tue..

Tp smpai skng ada lg hp nie..sebab luaran still lg elok..simpan jer la..buat pekasam..hehe.. Pastue aku melabur lg beli hp Sony Ericsson c902..Hp nie aku beli sbb tgk citer james bond tue..dia pakai hp nie.so aku beli la..tp function cokia jer,,x mcm james bond pown..haha..Tp hp nie tgl dlm kenangan jer..Hilang la plak..aduhai..

Now mak aku belikan Nokia plak kt aku,,Nokia Express Music 5730 yg menjadi kegilaan org skng,,Chewah..Xdak la..murah ja..emm aku pkai hp nie skng n bes jgk la..n coming soon aku xtaw la nk pkai hp aper lak..tgk r yg mana bekenan nnti..hehe..


1 orang comel komen:

Xavi De said...

mak aih, kerap btl tuko2 enset.. sony terbaek, camre n sound.. apesal yg last tu berpaling tadah ke norkiah semula..hehe