Baca Entry Latest Nie Jugak!

15 January 2010

BANNER WISH CONTEST





Hehe..mcm bez jer kan contest nie..yela..saper la yg suka suki jer nk perah otak bt banner free kat kiter kan..aku pnya banner pown mcm hampeh g..x kreatif ler mcm FCU nie.. Tp bgus jgk contest nie..walaupown aku bawu jer nk join tp la..at least pmbca blog aku kenal dgn FCU yg kreatif nie..design lawa2 tol..kagum aku..

KENAPA AKU NAK MENANG??
1. Aku nk bg femes blog aku yg buruk nie..(cian aku)
2. Nk mencntikkan blog aku nie..design FCU kan terbaik..
3. Nk meramaikan follower blog nie sbb aku bawu jer buat blog nie..
4. Untuk menaikkan martabat aku sebagai blogger yang x pro..

CIRI2 BANNER AKU NAK??
1. saiz 190x200 cukup lah..
2. nama blog aku mesti ada..
3. Kalo blh design style2 pnya..
4. Kaler lak Bersesuaian dgn bckground blog aku..mrah,hitam.oren..n lg2..

Kepada yg melawat blog aku nie..komen lah ye..doakan aku menang contest nie..trima kaseh..

12 orang comel komen:

fcuteam said...

salam... orite.. sy dah masukkan awak sebagai peserta... :D .. gud luck ye... tambah banyak kawan lagi.. :)

seha ameera jamil said...

semoga ang berjaya
ang kn kreatif n enovatif
wakaka
chow

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

semoga berjaya

sniffa93_aznil4eva said...

gudluck jugak bro:D

miracinta! said...

chaiyork chaiyork! =D

~~INTAN~~ said...

gud luck ya!

anim said...

contest pe nie???
x phm...
heehee...
pa2 pown wish u luck k....

anim said...
This comment has been removed by the author.
Amane Asahara said...

salam singgah...gud luck 4 d banner...wish me luck 2 ye...wassalam.

₪|Conversationalist|₪ said...

Yeah, AsOne Sebagai Pemerhati, Join Nk Komen Blog Anda, Huhu.. Teruskan Ya.. Wink~Wink.. ")

zaza said...

semoga kita berjaya....
sy pun join contest nie jg....
chaiyok2!!

-comment me back..hehe-

Amane Asahara said...

salam singgah...gud luck 4 the banner...wish me luck 2 k...wassalam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...