Baca Entry Latest Nie Jugak!

22 December 2009

SesudahNya Exam

Selesai sudah final exam aku..huh..tekanan gila time exam tue..nk tidoq pown x senang..hehe.. Emm bnyk jgk paper yang x dpt ak buat..soalan mcm taik g..susah bapak cimpanzi..mana la aku tahu nk jwb..spot soalan lain..timbul plak soalan lain..mangkok ayun betol..paper 2 jam..aku jwb 1jam jer..tue pown berangan jer dalam dewan..hehe..Result kuar mampus aku.. Asal lulus pown xper la..jangan Carry sudah la..maleh aku nk repeat paper..Buat malu jer..

MeLePaKkan DiRi Yang TerBoRiNg

Pic nie dah lama pown..aku sajer up balek..pic nie spark ngn member2 g lepak dalam toilet..haha.. menyambung nyawa la katakan.. kat quensbay penang.. yang tgh tue spark..n sekutu spark ada dollah,,black,,din,,jit,,alip n ada g yang ikot tp xdak lam pic..haha.. pic ntah pape jer.. kepada abg dollah,,terima kasih sbb sudi snap dis picture yek..penuh dgn kesenian katenyer.. akan kitowg jadikan pic nie sbgai kenangan terindah kita bersama..Puiiii!!! Ayat cam CeLaka!! huhu..

21 December 2009

My New Hp

Setelah sekian lama hp aku buat perangai dan akhirnya muncullah hp terbaru ini pemberian oleh mak aku iaitu norain bt mahmood yang disayangi..hehe..x reti aku nk gunahp nie..fening..sesiapa yang ada software untuk Nokia 5730 Express Music sila share ngan aku k..kerjasama kamu amatlah dihargai..tochey2!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...