Last updated!

02 June 2009

Broadband P1 W1max Laju Gila!!

Sapa yang x kenal ngn wireless terbaru nie kan..P1 W1max Wiggy Broadband diberi namanya..chewah..dulu modem..tp baru2 nie ada kuar untuk broadband punya..perghhh..lju siot..kelajuan dia mencecah kepada 10Mbps!! Laju ooo..rekabentuk wiigy nie juga menarik n stylo..fuhh.. sesapa yang kaki download tue memang teramat sesuai la pkai P1 nie..sebb aku pown kaki download jugak..hehe..aku plan nk pkai wiggy nie tp masalahnya skng area tmpt aku blaja nnti x da dia pnya jaringan pencawang untuk wireless nie lg..coz kan dia baru lg kan..aku harap moga P1 nie cepat2 la bkembang mcm kat KL.. Nak taw dgn lebih lnjut kat web P1 nie..klik je kat sini!!

0 orang comel komen: